Flyttdags :-D

Kul att du tog åt dig ;-)

Nu e de klart! Flyttat å allt e underbart!!! Måste bara tapetsera och måla så e de bara att börja om på ny kula :-D

Jobbade igår och gissa vem som kom.. PRINS CARL PHILIP!!! Jag dooooog!!!!
Jobbade ifs en timma extra för att man drog tillbaka klockan.. men jaja de blir bara extra klirr i kassan för mig ;-)

Jag vill bara bli klar med rummet nuuuu!!!! men men.. jag e iaf här! Får skeda med Lossan tills allt e klart :-P
Imorn blir de upp tidigt och dra till Ikea och bauhaus för att köpa färg, tapeter och möbler.. de kommer bli sååå fint när de e klart!!

Tjohej!


Lördag

Shit.. man e ju inte lite sliten idag!! Vi drog in till Blue moon bar vid halv 11 och öste på med drinkar för fullt till klockan 3.. sen åkte lossan och Johannes hem å Mister X och jag satt ä vänta på morgontåget.. sen lämnade han mig vid min dörr och tog tåget hem! Somna sisådär runt 4 kanske... gick upp vid 10 fortfarande askalas.. Lossan kom med sin valp Eyra som jag ska passa.. ett riktigt yrväder, men hon e gullig som fan!
Nu har jag precis dushat.. druckit maaassa vatten.. ska försöka få mig lite sömn efter att Eyra har åkt, så jag orkar med jobbet ikväll.. Man ställer ju om klockjäveln inatt, en timma bakåt.. så jag jobbar en timma extra inatt.. maddafakkin awsome... eehh..?

Imorn om jag inte är aaalltför död så ska jag flytta.. eller vafan även om jag e död måste jag ju flytta imorn.. de e ju så de e sagt!!!




Längtar bara tills att jag får sooovaaaa!!!

Fredag

Underbart med fredag!!

 Idag vaknade jag relativt tidigt och pussade på Blossom, sen åkte jag in till stan och träffa Rake för att shoppa och käka lunchl! Jag köpte mig ett par sammetsleggings (!?) och en tröja som jag tänkte ha på mig ikväll! För då ska jag till Blue moon bar med Lossan, Johannes och mister X!! Sweet!

Så nu ska jag svepa min kopp the och dra hem till Lossan och komma i Party-mode!

Tjingeling!


hahahah

Hahaha ja hitta ett USB med massa fjortisbilder som jag e tvungen att lägga upp!!!












Torsdag

Ni som brukar läsa min blogg vet förmodligen att torsdagar = Städdag för mig, så alldeles riktigt städar jag för fullt! Ikväll ska jag på hundkurs och träna lite med Blossom efteråt.. hon har blivit grym på inkallning och fot.. de här med linförigheten går dock inte så bra.. åt skogen rättare sagt! men jag har ju fått höra att de tar ett år att träna in så jag får helt enkelt ha tålamod.. inte riktigt min starkaste sida men men..

Jag måste verkligen bli klar med packningen nu också! Jag flyttar ju för fasiken på SÖNDAG! weeehooo!!!
Jag vettefan hur jag ska hinna bara.. idag går bort för jag har massa gejer och fixa.. imorn ska jag in till stan med Rakel och på kvällen ska jag till Blue moon bar.. på lördag ska jag va hundvakt åt Eyra och sen ska jag jobba på kvällen.. får försöka få så mycket som möjligt gjort inatt då eller medans Eyra e här.. ifall hon inte busar på tok för mycket!!?

Nä nu måste jag göra ett superryck med städningen så jag blir klar nångång och kan ägna mig åt annat viktigt!!

Hej hej länge!

haha så jävla rätt

De kunde ju vart värre..
Jag skulle kunna vart hatad av alla, legat runt med min bästa väns kille och pundat ner mig..
Jag skulle kunna va skelögd, ha gris näsa, stor panna, "smal" pga allt ladd och ha fyrkantigt ansikte! med andra ord.. precis som du :-P

Tur att jag e unik och vacker!

Tisdag

Idag har det vart en lugn dag.. vaknade hos Anna vid 9 och drog hem till Lossan.. sen kom Yrsa hit ett tag och bakade chokladbollar! Bäst!
Nu är Lossan och Johannes och hämtar upp Lossans nya soffbord.. de kommer bli sååå fint! Precis lagom till att jag flyttar in också! Jag ska väl hjälpa henne montera upp bordet, sen ska jag dra hemmåt och kolla på Desperate!

Imorn blir de först bio Med Marcelo och sen till hundklubben och träna med Blossom! Så de blir att sova tidigt ikväll!

Tjohej!

Måndag

Nu sitter jag, Anna och Lossan hemma hos Anna och tar farväl av hennes lägenhet eftersom hon flyttar snart!
Så med ett vinglas i handen sitter vi här och myser och snackar skit!

Idag har varit en bra dag! Träffade min syster i Vällingby, käkade lunch innan hon skulle till tandläkaren! Fick reda på att jag har hål i typ varenda tand, eller jag hade de iaf för 2 år sen och jag ska dit på kontroll för att se om de behövs lagas eller om dom läkt av sig självt.. hoppas verkligen att dom har gjort det för jag har verkligen ingen lust att punga ut 1500 per tandjävel!!

Sen träffade jag Marcelo på en romantisk första date :-P Vi käka middag och sen satte vi oss på ett fik! De va underbart.. fjärilar i magen tillome!! Häftigt att de kan finnas så mycket känslor kvar efter snart 2 år!! Men de e väl så när det är rätt?

Helg!

Ibland hatar jag blogg.se!! När man skriver nåt, men inte sparar och publicerar, så kan de bara försvinna! Jag skrev nyss ett inlägg, sen gick jag å kolla på film och sen skrev jag lite till och sen publisera.. då kommer jag int på startsidan igen.. orkar inte! så de får bli kort!


I fredags va jag på calledonian och drack med Siri, Daniel, Isak, Sigge, Nille, Linda, Dejan, Katta, Adam plus några till! De va trevligt och Katta bjöd mig på shottar, så jag vinglade glatt hem runt 3-snåret!

På lördagen firade mamma och pappa sin brölloppsdag och det ville dom fira med oss "barn" också! Tyvärr kunde inte alla komma så de vart mamma, pappa, Siri, Dejan, jag och Lara! Sen tog jag och Lara en långpromenad med hundarna och sen gick vi hem och lyssna på Ison & fille, Stor + massa fler som uppträdde i tensta, Rinkeby nånstans.. de va så högt att man kunde tro att de va grannarna, så vi öppna ett fönster, lyssna på livemusik och snacka skit! skönt att inte behöva stå ute i regnet iaf :-P

Idag har jag inte gjort ett skit! Legat i sängen och kollat på film hela dan! tog ifs en promenad med hundarna i det fina höstvädret?!

Imorn ska jag träffa Marcelo på dan sen vet jag inte.. måste förmodligen packa också eftersom jag flyttar om exakt en vecka!!! Weeehooo!!!


Fredag!

Fredag idag.. och vad händer en dag som denna??
Jag skulle träffat Marcelo imorse men jag försov mig som vanligt.. måste skaffa nytt väckningssystem!! Jag drömde igår natt att Lossan hade skaffat sig en veckarklocka som man va tvingen att skruva isär, och de va på olika sätt varje gång så man inte kunde lära sig det automatiskt! en bra idé.. kanske borde ta patent..?

Jag upptäckte iaf till min fasa att det inte fanns mjölk hemma imorse, så jag satt på mig regnkläder och kila ner till centrum! Sen Dammsöga jag hela huset och lagade värlsens godaste marinerade lammkotletter med färska champinjoner och gräddsås!
Sen tog jag en lång promenad med hundarna tillsammans med min käre far, hoppa in i dushen, och nu ska jag ner till Spånga och träffa min syster plus alla andra som ska ner till Calle!!

Ciaoo

Nostalgi!

Nu e de dags att hoppa i säng.. eller jag ligger i sängen så de e väl snarare dags att sova.. jag e trött som fan!! gick upp kl 6 imorse, städa fram till 11, åkte till läkaren, kom hem och städa lite till, laga mat, åkte på hundkurs och kom hem vid 22.. heeelt jäkla slut, men ändå så kan jag inte sova än.. kvällen är den bästa tiden på dygnet! Alla ligger och sover hemma så det är helt tyst och lugnt.. man får så mycket gjort då!

Jag har iaf sorterat och packat alla kläder jag ska ha med mig i flytten och lagt släng-kläderna i en svart sopsäck, som jag förmodligen sla släpa med mig till myrorna eller nåt! Jag har slängt massa prylar och packat ner det lilla jag ska ha med mig.. alltid lika roligt att gå igenom gamla dagböcker! Jag har skrivit dagbok flitigt från år -95 till 2007! sen avtog det lite och bloggen fick ta över! De e så kul att läsa om allt jag har kännt och upplevt dom senaste 14 åren! visst, dagböckerna från -95, -96, -97 var väl inte så intessanta, typ idag fick vi kötbular i skolan och jag fråga chans på 3 styken så nu har jag 5 killar! och jag har en ny fin barbie! :-P men det är ändå häftigt att det är lilla mini-jag som har skrivit allt det där! Tyvärr kan jag inte påstå att min handstil har blivit så mycket bättre sen jag var 7 år!!

Tacka vettja nostalgin!

Torsdag

Torsdag igen.. det betyder städdag.. som alltid! Kom precis hem från Lossan, de e fu**ing freeeeziiing ute, igår åkte vinterjackan fram ur garderoben men ändå så e de fasiken för kallt för att nes vistas ute frivilligt.. ja dööör ge mig sommar nuuuu!!! Men tyvärr så blir de bara mörkare och kallare nu för varje dag som går ända fram till April.. å de e fan ett HALVT ÅR kvar!! fan att man inte har pengar att göra de alla Svenssons gör.. dra en månad till thailand..

Ikväll ska jag till hundklubben och assistera i en valpkurs.. blir tjockis overallen på då, kan ni fet-haja!!

Nu e de bäst att jag drar igång med städningen.. man går ju inte upp såhär omänskligt tidigt i onödan!!

Tjohej!


I'm back!

Behövde en time-off från allt och drog till systrarna i Hällefors.. en pytteliten håla halvägs till Oslo! Som tur va tog Dejan med en låda öl, en låda smirnoff och massa vin ner så de vart inte så himla dött iaf! Träffade även Amanda som jag växte upp med som jag inte träffat på typ 8 år och Susanne som jag va kompis med i 6an som jag inte träffat på minst lika länge! Lustigt att man kan springa på folk i en by med typ 1000 invånare (kändes typ som 20) de va verkligen helt dött! Men de va skönt att komma iväg, jag behövde verkligen spendera lite tid med mina systrar och rensa tankarna, de känns mycket bättre nu och I'm back on track peopz ;-) Allt har börjat ordna upp sig och med lite tid och jobb så kommer jag och min drömkarl slå oss till ro i ett stort slott med vita hästar och en drake som vaktar!!

Imorn börjar allvaret! Då jävlar ska det packas! Det är ju trots allt bara en och en halv vecka kvar tills jag flyttar!! Weeehooooo!!!

I fredags träffade jag Marcelo, sen åkte jag hem till Lossan och drack the och snacka skit hela kvällen.
I lördags jobbade jag.. de gick sjukt bra och de va kul, jag fick ett nummer av en läkare också.. haha katching!!

Efter jag slutat jobbet i lördags, nångång efter 3 så var det såklart full fart nere på stureplan! Då sprang jag in i Jesper som sprang runt och letade efter John.. efter att vi hittat honom inne på donken så va allt under kontroll! De e så jäkla kul att träffa på kompisar från förr!! Dom skulle ha efterfest i Spånga, jag va fett up for it, men Dejan skulle hämta mig kl 8 på morgonen och vid tiden då vi hittat John så hann klockan bli 4, vilket innebar att jag inte alls hade tid och parta hela natten, då jag var tvungen att packa! Trist med riktigt så tog jag mig hem, packade en liten väska och inväntade Dejan!

Vi åkte till Ikea i Örebro också för Ansan och Siri behövde köpa lite grejer till sina student-lyor, och det kliade som fan i fingrarna på mig!! På måndag ska jag åka och köpa möbler, och tyg till gardiner, och massa roligt innan flytten! Det börjar kännas nu.. pirret och nerverna!!

Snart så.. snart!


Hur..

Trodde aldrig jag skulle säga att jag ångrar nåt.. jag brukar inte lägga ner en tanke på nåt jag ångrar utan bara gå vidare.. men de går inte den här gången!
Mitt hjärta är krossat igen.. det jag hade i min hand gled mellan fingrarna och jag kan inte göra annat än att se det försvinna.. Om jag ändå hade gjort nåt på riktigt hade jag förtlänat det här, men jag har inte gjort nåt! Jag vet att det var fel och om jag kunde gå tillbaka och göra det ogjort så skulle jag göra det utan att tveka! Jag gör vad som helst för att den här känslan ska försvinna.. bort bort bort!!

Är helt tom inombords.. kärleken är borta och det lilla som fins kvar av mitt hjärta är tungt och svart. och fullt av sorg för att jag har förlorat det som betydde mest för mig.. om jag ändå kunde dö.. det hade varit så mycket bättre.. ser ingen anledning att leva längre.. mitt allt är borta och kommer aldrig komma tillbaka.. varför ska jag ens försöka leva vidare när allt är svart?!

Torsdag

Huset är städat! Sandra kom förbi med en nyttig frukt-fika, eftersom man måste ändå tänka på vad man äter, även fast jag gått ner 5 kilo.. jag vill ju gärna inte gå upp dom igen!!

Just nu sitter jag och pratar med Marcelo, vi ska ses imorn på en fika eller en bärs, beroende på vilken tid på dygnet vi ses!

Halv 6 ikväll ska jag va på körskolan, nu börjar allvaret!! Jag har redan en bil, nu måste jag bara ha körkort också så jag kan köra den jäkeln!! Men de går förhoppningsvis rätt fort?! Jag e ju inte direkt trögfattad! tycker iaf jag själv!!

nu tänkte jag göra en omelett till middag, så återkommer jag förmodligen senare!
Tjingeling!!


Mitt hat till tjejer!

Varför träffar jag bara killar med störda jävla knarkande psykopat-ex?? de e alltid så.. jag blir inte förvånad längre.. de e alltid nån deprimerad ex-brud som har förstört stackars killen och som fortfarande spökar... varför kan inte alla såna brudar bara va lesbiska? och utsättas för varandra!!

När en tjej blir sårad tänker hon: han va skit, men jag har lärt mig nåt, de kommer bli annorlunda med nästa kille, för än finns det hopp.. det finns bra killar där ute!!
Men när en kille blir sårad tänker han; aldrig nånsin mer igen!! Jag ska aldrig bli kär, aldrig släppa in nån på livet igen och aldrig mer lita på nån. alla brudar e skit!!

Tack så jävla mycket psyco-brudar, för att ni förstör för oss normala tjejer! Verkligen...
Det finns inte många bra killar där ute, men dom där guldkornen.. dom förstör ni?! Fy fan..jag har bara ett ord.. Karma!



Onsdag

idag har det vart en seg dag... skulle dra iväg och träna hund, men så åker jag på en jävla urinvägsinfektion.. jippi vad jag älskar vinern... suck!

Så mina planer för kvällen är att mysa ner mig i en nybäddad säng med en stor kopp the och gossip girl, scrubs och Fame, sen den efterlängtade sesongspremiären av Grey's anatomy <3

Weeho!

Ugly Betty och desperate houswhives ikväll, och Grey's anatomy imorn.. nu börjas det.. tisdag och onsdag, spikat hela hösten.. Sweet!!!

Kissie.. asså herregud!

Sprang in i min plast-lillebror Samuel (aka Tsaski) en kille på hans skola kalla honom för det å det har fastnat :-P
Han sa iaf att han hade blivit ilurad att gå på dejt med stor-bloggerskan Kissie.. ni vet den där fula fake-blondinen med spets-näsa och en tub idominsalva på läpparna 24/7.. hon e de iaf!

Hon hade skrivit i sin blogg för ett tag sen att hon aldrig nånsin skulle gå ut med honom, och sen hade hon nån tävling i bloggen om att man kunde vinna en date med henne (haha) , så Samuels kompisar ville driva lite så dom skrev till henne och hon svarade DIREKT att hon ville träffa honom, så dom skulle ses igår... när jag träffade honom några timmar tidigare så hade han panik och undra vafan han skulle prata med den där blåsta bruden om.. hahah jag sa att han borde strunta i att gå, så hon får känna på att bli dissad.. för hon tror att hon e så jääävla bra.. asså va?!! hon äger ju uppenbarligen inte en spegel!! stackarn.. pinsamt att jag gått i samma skola som henne ens.. jag visste inte ens de.. hon e inte direkt den som tar all uppmärksamhet när hon kliver in i ett rum..
Har inte pratat med honom idag men jag r nyfiken som fan på hur de gick..

haha Kissie & Tsatski sitting in a tree... <3

Dagen efter..

Går höll jag på att få panik, men som tur var ringer Yaifatou mig mig och jag beger mig till Hjulsta för att dricka lite vin och röka vattenpipa hemma hos Yasmina! Så skönt de va att komma hemifrån.. i mitt rum, i mitt hem, har jag bara minnen, allt påminner om dig, dina kläder ligger i en påse som jag försöker undvika att titta på, men den är där! Allt här påminner om oss, de går inte!! Om 3 veckor flyttar jag.. jag ska lämna kvar mina kläder, mina möbler och börja om på nytt, med nya minnen...

Varför?

Varför denna sorg, detta hat.. du finns inte för mig, lämna mig ifred, du har gjort tilläckliht, du känner inte ens mig, vi har knappt träffats.. du stalkar mitt liov för att du önskar att du hade ett eget! Du e en patetisk människa! Lämna mig ifred!!

Fredag!

Nu har jag kommit hem efter att ha varit på habilitering hela morgonen.. riktigt kul.. eh..

Igår städade jag hela huset som jag gör varje torsdag, och Sandra kom förbi med kakor för att hålla mig sällskap när jag skurade å trixade! Efter de åkte jag till vällingby och drack vin hemma hos Anna men hemme, Lossan och Yrsa! så jäkla skönt att känna sig fri!!

I onsdags gick jag Sandra, Lossan, alexandra, Karol och Caty till Layer cake för att käka lunch och samtidigt stödja gatubarnen i Brasilien.. gör det du också!!! de räcker med en 50-lapp, bara du visar ditt stöd!!

Efter de drog jag Lossan, Alexandra och Anna till Grodan för att fixa med papper och sheman, jag börjr jobba där nästa helg!!
Sen tog jag Lossan och Anna en trip down memory-lane och satte oss på Wokhouse å drack en bira.. vi vart bjudna på efterfest an några snarton-åriga killar, som uppenbarligen inte hade en aning om att vi e fyra år äldre haha.. de e ju bra, man ska se ung ut så länge man kan ;-P vi tackade ifs såklart nej.. men de va gulligt, dpm försökte verkligen haha


Nu ska jag ta en liten tupplur, eftersom jag knappt sov nånting alls inatt, och senare ikväll ska jag förmodligen träffa min syster som kommer till Stockholm idag.. hoppas de inte spårar som sist bara ;-)



Anna & Lozzi

Tjilevippen tjohej!


RSS 2.0