Bröllop och stand-up

Jag vet, jag VET jag e keff på att uppdatera men jag sitter knappt framför datorn längre.. Jag har lärt mig att njuta av tystnaden och bara ta dagen som den kommer.. och det är roligare att läsa bloggar än skriva själv!

Men nu har jag äntligen satt mig vid min lilla dator för att skriva ner vad som försigår i mitt liv!


I helgen var jag på brölopp! Min käre storebror gifte sig med sin ungdomskärlek Anna!! De gifte sig i Loka brunn (där Loka vattnet kommer ifrån) och bröllopet var huuur fint som helst!! Det är verkligen något magiskt med hälsokällan i Bergslagen!! Mitt och Marces hotellrum hade utsikt just över hälsokällan.. vi planerade stenhårt att hoppa i och bada (för att se om vi skulle få superkrafter som man får i reklamen) men vi drack lite för mycket på kvällen så vi köpte med oss en back öl och massa flaskor vin upp till rummet och hade efterfest istället.. nästa gång då jävlar!!!


I onsdags och i torsdags var jag, Marce och Lossan på Norra brunn och kollade på stand-up!! de va grymt roligt!! Jag älskar stand-up! Hade dock velat se Johan Glans eller Betnér, men de kommer!!

Ikväll ska vi på Grolsh Block Party, perfekt nog så är det gratis nu när ekonomin inte riktigt ligger på topp!!

Oj fan riset kokar över, gotta' go!!


Hotellet!!


Hälsokällan i Bergslagen



Marcelo skålar med Loka


Äntligen gifta!!



Anna & Martin + ris


Så vackra!


Annas Pappa, min och Martins Pappa, Anna & Martin, Annas Mamma, Martins Mamma


vit-choklad cheesecake med hallonsorbet!!


The Cake!


En del av familjen; Storebror Henke, Pojkvän Marcelo, lillesyster Lara, storesyster Siri, Svåger Dejan, Storesyster Anna-Lisa (Ansan) och min käre Pappa!!



Jag och min älskling Marcelo




Reggaefestivalen

Har inte bloggat på över en vecka... busy week!!

Jag va ju på Reggaefestivalen.. så grymt jäkla kul!!! Solsken, reggae och en skön jävla stämning va presis vad som bjöds!!! Höjdpunkten va T.O.K. och Kymani Marley!! Skulle lugnt kunna komma till himlen lycklig efter dom konserterna!!!
Jag har inte så mycket mer att skriva förutom att de va AWSOME!!!


Sabina, Sanna, Pia och jag



Jag, Sanna och Sabina!


Jag och Marcelo


Guvenör Andy!


Pia, Sabina och jag



Jag, Sanna och Pia


Jag, Sabina och Sanna


Pias tröja!





Mot reggaefestivalen!!!

Då va de fixat, allt är bokat och klart! Imorn bitti bär det av till Uppsala reggaefestival!!! Solen skiner och allt är på topp!! Har en känsla av att det kommer bli GRYMT!!!




Jah bless people :-D

Back to shool

Så nu är det dags igen..skola! Efter två års uppehåll så har jag börjat komvux. Min 5-års plan är att plugga så mycket jag kan nu så jag har en grym utbildning om 5 år när det blir högkonjuktur igen!! Det är min plan!
Jag går distans så att jag kan va hemma med min älsklingar och slipper gå upp i ottan för att släpa mig i regnet till nån skola nånstans! Det va ju sjukt drygt på gymnasietiden. Dag ut och dag in i den där sketna jävla skolan. Jag kan ju lugnt säga att jag nog var världens lyckligaste student, med 2 champagne-flaskor i var hand, hatten på sne, visselpipa i munnen och sjukt många blommor och gossedjur runt halsen, hoppandes på mitt egna fina stora flak med alla mina vänner + fler! Det var extrem lycka! Aldrig mer Didaktus!!!

Jag har gått i 7 skolor genom åren.
Bromstensskolan
Solhemsskolan
Spånga gymnasium
Kunskapsskolan i Kista
Kämpingeskolan
Internationella Engelska gymnasiet
och Didaktus

kan inte riktigt säha att nån va bättre än den andra, förutom att den sista sög röv!!!
Men nu blir det ändring.. Komvux.. Woho!! (kände ni ironin?)

De värsta är att jag behöver 4 skolböcker för att plugga i 5 veckor, och de kostar 700 kr styck!!! det blir alltså 2800 svenska kronor för ett par sketna böcker!!!
Fan att jag inte krickade när de väl va gratis!!! Säger bara en sak ungar: Stay in scool!!! och don't do drugs kan jag också passa på att säga!!

RSS 2.0