Valborg och pappas B-day

Hej hopp :)
Nu har jag kommit hem från varborgsfirandet i Uppsala till att fira min käre pappa :)
Min bror va inte med i söndags när jag fyllde år så han gratta mig me idag och jag fick en kamera :) så jag måste gå å köpa extra minneskort å sen dra ut å fota :)

Ja i söndags fyllde jag som sagt år! 21 långa fina år :) I lördags hade vi middag å så hemma, jag gjorde thaigryta med kyckling och röd curry, sjukt gott!! synd bara att jag va förkyld å inte kännde nån mat alls :( Efter middan drog vi till nivå och hällde i oss öl och gick sedan vidare till DemBow för att svänga våra lurviga ;) jag har ett svagt minne av att nån filma mig å Marcelo när vi dansa salsa (eller de skulle iaf se ut som salsa) men jag är inte riktigt säker...

På söndagsmorgonen sjöng min familj för mig och Marcelo hoppa typ en meter.. inte ett dugg berädd på att 6 pers skulle storma in i rummet sjungandes ja må hon leva men de fan roligt att se!!!
Sen bakade jag en tårta och firade lite lätt.. senare på kvällen gick jag och Marcelo till Calle där Dejan blanda en asstark drink till mig som typ smaka saft.. åkte rätt upp i skallen påmej' men go va den ;-)  sen åkte jag Marce och Ansan till Cafe Opera och mötte upp Lossan och Johannes som firade att han precis vunnit bartender SM 5e året i rad, så de va drinkar för hela slanten!!! När Cafet stängde begav vi oss till Patricia och dansa till 5! de va Gay-kväll å så jäkla kul!! Träffa en transa som gick grymmare i klackar än va jag nånsin kommer göra så hon/han ska fasiken ha cred för det!!!

Helgen va orehört trevlig och party! Allt va bra förutom att jag sumpa min mobil på Patricia och nu måste gå runt med en tegelsten till mobil!!! Men man ska'nte deppa :)


Nu måste jag ta en varm dush och sedan fundera ut vad jag ska göra härnäst...


- Ja, jag vill gifta mig med dig!!!



Några bilder från i lördags;


Marcelo och jag

Alex, Lossan, Stina och Siri


Siri och Stina on the dancefloor



Henke känner sig mäktig

Välkommen tillbaka solen!!!

Idag har jag träffat Nina, passa på när hon e barnledig :) Vi tog en öl i solen på en uterservering på söder.. inte helt fel!!

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn å handla och baka å fixa inför födelsedagsfirandet :)


Måste bara säga att jag e så glad att jag inte knarkar!! Folk ser ju verkligen så jävla slitna ut överallt.. överallt i stan näs solen tittar fram så kliver förortsknarkarna ut ur sina nästen å härjar runt i stan.. fy fan!! De värsta är att många är lika gamla som mig också :-S


Nä nu ska jag ta en halstablett och gå och lägga mig :)
Puss å kram!! God natt :-)

Rent hus

Halloj :)

Nu har min snälla käre bror fixat lite med designen på min blogg så att den inte ser så vanlig ut! Tack Martin!

Idag vaknade jag upp brevid min älskling Marcelo!! De va länge sen vi sov tillsammans eftersom jag måste passa valparna och han har sin huns hemma som han mäste ta hand om.. men igår kunde han slita sig :) Så vi käkade på punkten i Spånga med Ansan, Lossan, Henke och Micke sen gick vi till Calle å drack lite öl :) Himla trevligt!!

Idag har jag passat valpar, solat fikat med lossan... och inte så mycket mer.. Jag har kollat klart på hela säsong 2 av Gossip Girl och en smärre panik har spridits över mig! Vad ska jag göra nu??? Hur ska jag fördriva mina valp-passningstimmar nu?? Hjälp mig med förslag snälla!!!


Nu sitter jag förövrigt och kollar på Rent hus. Jävligt vidrigt det där!! Man får ju lust att sanera hela huset så fort men kollar på alla bakterier som finns överallt!! Ush!!!

Lossan är sjukskriven nu så hon fick låna med sig min hund Kelly ett tag :) Imorn ska Lossan klippa sig sen plockar hon upp mig så ska hon, jag och Henke åka in till stan och shoppa lite :) Jag måste hitta en fin klänning att ha på mig på söndag och nåt fint att ha när jag ska ut på lördag! Jag fyller nämligen år på söndag :)

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag har haft för mig på sista tiden :)

Bild 1: Lossan och jag på Cafet

Bild 2: Marcelo och jag på cafet

Bild 3: Ansna, Lossan, jag och Siri hade råkat ha på oss likadana tröjjor
så de va självklart med en Spice Girls-pose

Bild 4: Jag och Henke röjer i på MP i Jakan




Kram på er alla så länge :)

God morgon

Morgo å morgon är det väl kanske inte men jag vaknade nyss för jag har suttit uppe halva natten och kollat på Gossip Girl så jag valde att sova ut :)

Jag är hemma och är barnvakt åt alla 7 valpar!! Dom e jättesöta nu när nom har öppnat ögonen och börjat ta sina första vingliga steg... men dom e jäkligt högljudda och respekterar inte att folk måste sova... men de gör inget.. dom små gulliga liven kommer undan med det!!! bilder kommer upp snart ;)


Igår va jag med Lossan hela dagen, jag skulle följa med henne till sjukhuset och ta prover för halsflusss, sedan tog vi en lång promenad i solen... och sen tryckte vi en varsinn pizza... inte så bra men de blir ju plus minus noll ;-)


I förrigår ville min pappa ha ett allvarligt snack med mig... han sa att de e på tiden att jag sysselsätter mig... så jag ska ta körkortet!! Han betalar de för mig för att jag e valpvakt i 5 veckor till... så nu e de bara för mig att börja plugga!!!


Jag fyller år nästa helg också! På söndagen ska jag till cafe opera men på lördagen har jag ingen aning!!! Jag vill gå ut å shaka loss å svänga mina lurviga på nåt dansgolv med HipHop dancehall... några alternativ kanske???

Liten uppdatering

Jag har inte skrivit nåt på alldeles för länge.. men när man inte skrivit ett på ett tag så blir de så himla mycket att skriva om å de skulle bli ett hilmla långt inlägg... så jag ska försöka sammanfatta så gott jag kan :)

Ja, jag har fått en lillasyster... hon heter Lara och är hur gullig som helst... hon är alltså vårt fosterbarn.. min mamma skrämde mig i början och sa att hon va gravid, men jag blev så chockad att jag började skratta och gråta samtidigt, så till slut sa hon att vi ska få ett fosterbarn:) Hon är en typisk 16 åring fast mycket bättre än vad jag va i den åldern! hon röker inte, dricker inte, och hon är bra i skolan... mamma och pappa är mycket stolta över att äntligen ha en dotter som är bra.. även om det inte är biologiskt!!


Jag har varit ute på stan och härjat lite ochså... jag va på Cafe Opera för nån vecka sen, på Hard rock cafe.. och så har jag hunnit med en studentskiva och så va jag på Stockholm Live förra fredagen!!


Marcelo har köpt en tattueringsmaskin och har typ funnit sitt kall så han tattooar för fullt... han är faktiskt rätt bra!!!


Min hind har fått 7 valpar som är sjukt söta... iaf nu när dom inte springer omkring och bajsar överallt!!! Nu har vi 12 hundar och 3 katter i huset... känns lite som att jag bor i ett zoo :-S



Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska ringa så ska hon jag och Lossan gå ner till Spånga och dricka nån öl eller 2... ska bli himla trevligt!!!


Jag blir så arg på att kanal 5 ställer in desperate houswhives och Grey's anatomy för att visa hockey istället... va fan!! man tycker att dom som vill kolla på sån skit får skaffa sportkanaler istället för att inkräkta på min speciella TV-tid... jag vet inte hur de e för alla andra men tisdagskvällar så paxar jag TVn och lägger ansiktsmask och målar naglarna... hur ska jag kunna klämma in min spa-dag nu då?! FAN!

RSS 2.0