Myskväll

Idag vaknade jag och Andy halv 9, pigga som lärkor och tog en lång hunsprommis. Sen blev det mysig frulle på balkongen tills jag råkade se en dammtuss på golvet.. då fick jag världens ryck å storstäda hela lyan.. ibland blir de så!
Sen tog vi oss till centrum för att möta upp Calina, Sara och Marlie på en fika och lite skitsnack, sen gick vi hem och dusha för att jag skulle träffa Bella och Loss i Spånga och käka spånga-macka och Andy skulle träffa nån kompis ikväll så jag å Loss tog tillfället i akt, åkte hem å kom in i anskiks-mask, måla naglarna mode! Har suttit på ballen å snackat goja från kl 20 till nu typ då Loss e i dushen, så jag passar på att skriva en truddelutt i bloggen..

Imorn ska jag hem till Rakel på fika sen ska jag och Andy hem till mamma å pappa på grillkväll med mina kära syskon!

Nä nu ska jag hoppa in i dushen tänkte jag!

Tudeluu!

 <3

Ljuva livet..

Vaknade för en stund sen å trodde jag va nånstans vid medelhavet.. kom dock hem till mig imorse å här har vi fan ingen strand utanför balkongen som Andreas har :-(
Snart ska jag ta en promenad med vovvarna och sedan bege mig in mot stan för att möta upp frugan å köpa nåt till imorn när vi ska på babyshower :-) sen ska jag hem till Nina och klappa hennes igelkottar och se så att dom har det bra :-)

Hundarna e så jäkla slöa av den här värmen, Blosson å Mike vill bara sova hela tiden å t.o.m Kandi blir lite lat i solen, vilket suger för det är nu man vill va ute hela tiden istället för när det är snöstorm som hundarna verkar trivas mer i.. oh well.. nu ska jag å älskling få i oss lite käk tror jag sen ut på en promenad..
tjoho

Underbara väder!!!

Shit jag kom på att jag faktiskt har en blogg också.. de e inte direkt som att jag sitter vid datorn nu med den underbara värmen vi har, inte heller när man e kär å galen!

Jag tänkte att jag ändå kan skriva lite grann när min käre är ute å köper cigg..

Jag har gjort så mycket den här månaden att jag inte vet vart jag ska börja.. Jag va på bröloppsfest, såg Damien Marley och Nas, tagit mysiga promenader på söder, framkallat personliga bilder hos en snuskgubbe,  firat Andreas 25-årsdag, grillat i varenda park på söder, hängt i sumpan, badat vid långholmen, druckit himla mycket öl.. och pussats med min älskling i solen! Levt livet helt enkelt!!

Lika bra att passa på för om en månad börjar jag plugga.. 6 år på skolbänken från å med 23/8.. så jag e fan värd att va livsnjutare nu!!

När Andreas kommer tillbaka ska vi se kick-ass.. verkar bra iaf..

Tjillevippen tjohej!


RSS 2.0