paus

Har tagit en Grey's paus, ätit köttgryta å druckit en kopp the.. nu kollar jag på Tylösand.. skitprogram men ändå så glor jag. Varför? ingen aning faktiskt..

Jag ska iaf återgå till att gräva ner mig i matteböckerna.. min vardagliga syssla, men de gäller ju ligga i om jag ska klara ut matte C innan juni.. att plugga in hela gymnasiet på ett år e inte en dans på rosor kan jag säga!!

Lagom sliten dag idag.. men den e snart slut ;-)

Åhh..

varför kan jag aldrig lägga mig i tid?? Jag e en nattmänniska, hur jag än gör för att förhindra det! Jag gick upp sjukt tidigt igår å höll igång hela dagen så jag skulle bli trött på kvällen men nää.. sen hjälpte det inte att jag skulle möta Sara å Calle för att lämna en sak i Spånga, å då träffar jag Martin! När han gick kom min gamla chef å drog in shottarna.. fan, jag skulle ju lagt mig tidigt..
hur som helst så somnade jag runt 3 men alla kläder på i soffan å vakna halv 8 av att Nicole ringde mig för att kolla om jag va på väg till tåget.. de va ju bara att slänga på sig skorna och dra! När jag kom till skolan va jag typ fortfarande lite smådragen.. eller de smög sig fan på under natten av nån konstig anledning :-S

Jag har iaf klarat den här dagen också å nu sitter jag Nicole å Mange å kollar youtube.. ska plugga lite matte också innan jag drar hem för då måste jag städa, diska, laga mat, tvätta och öva inför min oral presentation på engelskan imorn.. why did I go back to school??

De verkar iaf som att alla mina facebook-vänner ska på kryssning ikväll.. sweeeet!! Men jag ska åka om en vecka å de kommer att bli AWSOME!

Nu ska jag ta en kopp kaffe, en nypa frisk luft och sätta igång med matten! PÖSS

Jag är typ enormt stolt över migsjälv!

De e fredagskväll, klockan är strax över midnatt. Här sitter jag, i min soffa, i mitt rum, nytränad, nydushad och helt javla sjukt dundersmart!! Jag har nämligen suttit inne hela kvällen och pluggat matte! Japp, dev stämmer, 40 sidor i boken har jag betat av på 3 dagar, alltså en tredjedel av boken, dvs en tredjedel av hela kursen.. Jag e typ asbäst! eller kanke asnördig som sitter inne å pluggar en fredakskväll..? men nångång i livet måste man va smart också ;-)

Nu ska jag måla naglarna å mysa ner mig i soffan med en kopp the :-) -tjillevippen

Helgen i bilder






Det finns också en mer seriös person inom mig..


Fittblogg

..raderade precis ett aslång inlägg så jag skiter i de här..

Jersey shore eller Tylesand?

Finns de nåt bättre än Jersey Shore?? Skulle inte tro de!

De går ine alls att jämföra med white-trash skiten Kungarna av Tylesand.. de programmet får mig att kräkas varje gång jag ser det! Är svenskar sådär vidriga? spyr, pissar å slampar sig... fyfan va pinsamt! De e vad jag kallar förnedrings-TV!! Å alla dom stackars tjejerna som ligger med den där spinkiga jäveln Nemo.. Fyyy vilken ångest när dom ser programmen nu på TV i nyktert tillstånd å inser vilket sjukt misstag dom gjort! Jag skulle skrubba mig med klorin om de där mongot ens skulle röra mig... Puuhh!!!


  V.S

haha

För din mamma
Borde lärt dig lite granna
Tönt
Säg till din mamma
Att vi inte är tillsammans

Hälsa från ditt ex

Ingen tår når min kind
Du förstår så försvinn
Säg hejdå
Hälsa din mamma

Precious time..

Idag har det varit en sån där dag.. en så dag då de inte e så bra.. men jag kämpar vidare!

Fick reda på idag att en "vän" har ljugit för mig i typ en månad.. asså verkligen blå-ljugit mig rätt i ansiktet.. skäms man inte?? Eller det e kanske jag som ska skämmas som går på allt.. jag e väl för snäll men don't take my kindness for weekness..

Jag har verkligen funnit saker att va lycklig för.. Jag har aldrig mått bättre! Jag kan inte minnas hur det känns att va nere.. hoppas att detta håller i sig lääänge...

jaja godnatt då


 


Feel like a Queen..

Nu har jag dushat och skrubbat mig med min nya showergel från Kings&Queens, lagt ansiktsmask och smort in mig med mitt nya bodybutter som också är från Kings&Queens.. Ahh va gott jag luktar nu <3
Nu ska jag bara byta lakan, föna håret å krypa till sängs.. de här e nog det bästa jag vet!


sömnlös...

Jag kan inte sova... sitter å försöker trötta ner mig men de e fan omöjliigt!!! Jag funderar på att göra nåt nytt.. typ burlesk-dansa eller nåt.. de skulle fan va lite coolt! Man kanske skulle ta att byta stil helt å hållet å typ börja klä sig som en rockabilly eller.. nja, de e nog bäst att va sig själv, skulle nog inte känn mig bekväm.. utan Adidas känner jag mig naken, exposed..rädd!!
 Asså nä jag tänker för mycket när jag ligger uppe såhär å grubblar... jag ska nog göra mig en kopp the.. jag e sugen på gunpowder.. a de får de bli!

Hejsålänge!



Fredag kväll

Ja nu sitter jag här å fördriver tiden innan jag ska bege mig ner till tåget för att ta mig till Sundbyberg å träffa mina home-bois!! Calle å Sara e redan där å väntar på mig så jag har igentligen lite brottom..

Idag var jag med mig girl-friend Martin en stund, vi satt hemma hos mig å drack the å kollade igenom bilder på gamla ragg som vi råkar ha på datorn å skratta gott :-P

Imorn kommer min syster ner till Stockholm från Umeå å värmer sig lite.. vi ska ha familjemiddag sen ska vi vinka av Mandis innan hon drar å gör sydamerika osäkert i 6 månader.. jag hatar henne litegrann..typ..

Sen på söndag är det dags för dop på lilla Adora, som jag inte har träffat än men om hon e de minsta så söt som hon e på bilderna så e jag säker på att jag kommer smälla av!! Så imorn måste jag alltså dra in till stan å köpa dop-present också.. stress, stress.. ja så blir de när försäkringskassan inte gör sitt jobb!!!

Nu ska jag putsa gaddarna!! Adjö!

RSS 2.0