Måndag 29 November

Välkommen till världen lilla vän! Grattis!! Nu e du äntligen en mami! <3


Jag har sovit jättedåligt inatt, haft massa konstiga käslor å drömt konstiga drömmar, så jag valde att stanna hemma från skolan.. vet inte vad det är med mig just nu?? De känns som att hela världen stressar mig å jag fattar ingenting..

I lördags va jag ute med klassen, först gick vi till Friday's å käka å drack lite drinkar, sen drog vi ut å öla!

I söndags gick jag upp omänskligt tidigt å gick till kyrkan med my ladies! efter det gick vi å käka, drog hem till mams å pappa på fika, å drog ner till Calle.. sen gick alla för att se Timbuktu å jag gick hem å somna på soffan vid 10.. typisk söndag!

Min underbara modiga vän födde en liten pojke inatt, han e bedårande!!!

Inatt..

Väntar med spänning..
snart är du här!


det lyser i mörkret

Jag har typ bestämt mig.. jag tror de blir en Iphone, eller htc?? eller.. åååh jag vet inte :-(

hur som helst har jag en piss-kväll! Jag hade sett fram emot att mysa ner mig i Tv-soffan ikväll så jag tog en lång varm dush, gjode 2 mackor av pappas nybakta bröd å en kopp the å sätter på boxen för att uptäcka att det inte går att kolla på Tv pga ett jävla signalfel!!! så jäääävla drygt!!!
Så jag sitter iaf här å kollar på What Happens in Vegas å proppar i mig voltaren med en värmekudde över ryggen..

Jag tror jag ska klä på mig en overall å slänga mig i en snöhög. Jag känner för det!

F#lnfekw!

Jag har så fucking ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag kan varken sitta, ligga, stå eller gå, vad jag är gör så gör det så ont att jag inte vet om jag ska gråta, skrika eller kräkas! Smärtan e olidlig!


En söndag i November

Jag kunde typ inte sova en blund inatt, låg å kved som fan av min onda rygg.. tillslut gick jag upp å värmde en vetekudde å proppa i mig massa tabletter å gick å la mig en timme.. de hjälpte pyttelite så de va bara att bita ihop å åka utt till Ekerö å spåra med Blossom. De gick bra idag, vi körde lite svårare idag å hon klarade det tills en häst klev rakt över spåret.. men hon snappa upp de efter ett tag igen å fick en massa godis som belöning!

efteråt åkte vi till ett stall i närheten för att hälsa på Lasse å Bettans häst.. jag e ju ingen hästtjej så de va lite småläskigt men ändå rätt trevligt!

Nu sitter jag med en värmekudde över ryggen, dricker pepparmint-the och kollar på desperate.. perfekt en regnig söndag som denna!

Helgen

Nu sitter jag här på soffan med datorn i knät å väntar på att min syster ska höra av sig å sen ska vi bege oss till min bror på partaj i hans nya hus!! Jag har galet ont i halsen å kan inte svälja, huvudet dunkar å jag har ont i ryggen.. ååhhh.. men jag har inte tid eller lust att va sjuk så jag dricker kopiösa mängder the och nyponsoppa å lever på ibumetin.. sen e de bara å rulla vidare!

Igår va jag på SVT å fick prova på att vara meterolog (eller hur de nu stavas) å de e fan rätt svårt att improvisera vart allt ligger när man bara har en grön skärm och peka på, men de va iaf kul!

Sen på kvällen mötte jag upp Calina, Sara på Jontes jobb å drack massa amaretto sour! <3

nä nu ska jag typ bege mig! Chao!!

karmakontot

Skulle vilja ha en översikt över mitt karmakonto å allt skit som uppenbarligen finns där.. börjar tappa hoppet om omvärlden och mänskligheten i allmänhet

traaa

Har haft sjukt ont över revbenen hela dagen, de känns som att nån sitter på min bröstkorg.. vet ej vad som hänt..

Calina e här.. mamma har sytt om hennes nya kappa å de blev awsome!!
Själv sitter jag här å färgar håret.. vet faktiskt inte varför jag färgar det rött när jag tycker att rödhåriga är freaks of nature, men jag passar faktiskt :-P jag har inte gula tänder som alla gingers har.. ush :-P
haha bara för de kommer gud straffa mig å ge mig tjocka rödhåriga barn.. fan då!

 fast den här ungen e ju sjukt söt!

a nu ska jag ta en dush å sen måla naglarna.. har faktiskt inte mycket mer att skriva förutom att jag längtar tills imorn! tjohej! 

tisdagsmys

De e svinkallt ute å jag glider runt i skinnjacka.. lite småjobbigt om jag ska va ärlig!

Ikväll tänkte jag ta de lugnt, ta ett bad, måla naglarna, mysa ner mig i soffan med en kopp the å kolla på desperate, hur mysigt som helst!
Men nu ringde Katta å bjöd ner mig till Calle för att träffa mina nära å kära, å jag kan ju fan inte vstå emot! <3

Måste

bara få skryta lite också!!

Min Blossom gick ett MH i lördags, på vägen dit sa min pappa att jag inte skulle förvänta mig nåt för den här hunden klarar ingenting.. vänta bara tänkte jag..
pappa fick va med som publik när jag å blossom gjorde vär grej! Hon döda banan å va grym som fan! Precis så modig som hon ska va PLUS att hon fick en 1a på skott som gör att vi kan tävla i bruks! Jag är sååå stolt över min lilla tjej!!!



 <3

Mörk jävla måndag

Nu e den här.. den mörka kalla årstiden.. när ja gick å la mig igår va det becksvart ute, när jag vaknade var det becksvart och nu lika svart! Det regnar, e kallt å jag får ont i öronen av att de blåser! åååhh jag går i ide nu å vägrar komma ut tills solen gått upp!!!

Jaja man måste få klaga lite ibland också..

Helgen har vart sweet, jag har både vilat upp mig å blivit askalas i omgångar.. precis som de ska va! Nu sitter jag å tittat på min pappa när han lagar middag.. ni som har ätit hos min pappa nångång vet att det finns 2 alternativ: Vok eller kokt potatis.. de aldrig nåt annat på menyn.. jag förstår inte att han inte tröttnar efter 40 år med samma jävla kinavok eller torr jävla potatis?! han e speciell min far!

Min bror va precis här å drack kaffe å flääsha med sin förlovningsring, flääshit! Jag tycker ändå att de e på tiden att mina syskon börjar producera ungar snart innan dom blir för gamla!!

En mindre smickrande bild på mamma och mina systrar på mammas brölloppsdag!

 Pejs!


3 dagars festen..

E helt totalt slutkörd! Sov inte en blund mellan fredag och måndag, men de va fan värt det! Jag vakna för typ en timme sen å funderar på att gå å lägga mig igen.. min säng ser så jäävla skön ut härifrån!! Jag ska väl dock typ göra nåt nyttigt först, plugga lite å kanske ta en promenad med Calle?

I'm out!

åååHEJ!

Nu har jag segat färdigt.. upp å träna, dusha å dra ut igen :-)

BS'n Friday

Tack mina tjejer för att allt ble så mysigt igår! De va fööör längesen vi samlades fan! Tycker dock att dom som äter för två, vill inte peka men, a Anna å Bella, borde ha ätit lite mer bakelser! De e vad jag tycker! Annars så gick de ju bra, babymaten va fett äcklig men alla fick ett godisarmband som tröstpris!

Jag har ingen kamera för tillfället så jag snodde en bild från Miss Anna Octavia! <3



Efter babyshowern gick jag å Calina hem med Bella å gick med Nina till tuben, på väg hem kom vi på att de faktiskt e fredagskväll å vi kan ju inte sitta hemma! Så vi skramlade ihop våra sista mynt å satte oss på Nivå, för där får man mest för pengarna! Sen kom Martin förbi och sen drog vi till Calle å mötte upp massa folk som va skitroliga, å till sist vinglade jag hem runt 3 tiden.. helt OK fredag! :-D

slutkörd

Jag har stått å bakat hela dagen.. blåbärscupcakes, citroncupcakes, chokladcupcakes maränger och imorn bitti ska jag göra popcornbollar.. allt för kalaset imorn :-)
Eftersom jag inte hann till gymmet idag, har jag precis gått en promenad i 3 timmar (plus att jag har träningsvärk överallt efter boxningen igår). Nu e jag nydushad och mysig å tänkte hoppa in i sängen, de kommer bli en fartfylld dag imorn ;-)

God natt!


it feels good with every hartbeat..

Kom nyss hem efter att ha vart på barnavårdscentralen med Bella för att kolla på babyn å jag fick lyssna på hans/hennes hjärtljud!!! Åååhh jag längtar!! Bella är verkligen vacker som gravid, det klär henne! Jag tycker att hon ska fortsätta ploppa ut ungar så hon alltid är rund och fin! Då slipper ju jag göra det å kan pussa på hennes små barn.. de e rätt skönt att alla mina vänner har barn eller e gravida, då slipper jag känna nån press å jag får utlopp för mina baby-hormonen som spökar lite då och då! jag har ju absolut inte tid att skaffa några barn på ett bra tag, jag ska ju förfan bli rik! Å de där med att gifta sig rikt eller vinna på lotty har jag typ lagt på hyllan, palla ragga snusk-brats på stureplan eller sitta som alla gubbar på solvalla dagarna i ända, nej tack! Jag ska bli Doktor Vanessa Amy å jag kommer bli värsta Mc'dreamy! Det är min brilianta plan! kanske redan nu ska börja kolla villor på Lidingö.. xD

Idag fyller Ninutt och Sandra X år! Congratz to you my ladies!!
Och i helgen fyller Dejan år.. han blir gubbe på riktigt nu när han blir 40! Bra kämpat sir!


 Ninutt å jag när vi har det som bäst!

A moment of truth..

För några månader sen hände det något.. något som fick mig att ändra inställning till livet helt. Jag insåg att dagarna går, man vet aldrig vad som kan hända imorn eller om ett år, om det ens finns ett imorn eller om ett år. Jag har lärt mig att ta vara på livet, att inte bara leva. Jag följer mina instinkter och är spontan, jag gör det som känns rätt för stunden och tar tillfället i akt, jag vägrar ångra något jag gjort eller inte gjort, jag vägrar säga: tänk om, jag borde ha eller jag skulle ha.. jag agerar impulsivt sålänge det känns rätt! Jag tänker inte slösa dagar i mitt liv, utan leva varje dag som om det vore den sista, men också den första. Därför tar jag tag i mitt liv, jag gör vad jag känner för och gör det på en gång. Jag älskar livet och jag tänker njuta av det..

..för trots allt, det gäller inte bara att vara vid liv, utan att även leva!


Dia de los muertos

Idag och imorn firar man dia de los muertos i Mexico så imorn när man ska hedra de vuxna som gått bort, tänkte jag tända ljus, shotta tequila och lyssna på mariachi och skåla med min käre morfar uppe i himlen! Han lär ju dock inte va i Sverige nu utan i Gadalajara, men man kan ju hoppas att han tänker på mig lika mycket som jag tänker på honom!

Skål på dig morfar! <3



Ansan, Siri och morfan på skansen i somras

Props..

..till min lillasyster Lara som gick som sig själv på halloween! <3





Tung e du!!

Storesyster Siri's nailade ju också looken!

  My sisters are truely beautiful!


Pensionärsjävlar! <3

Idag e det måndag.. inte för att det gör mig nåt för jag har höstlov!!! XD haha de e ju underbart!!

Sitter å pratar lite med Sigge å funderar på att dra med honom till Rumänien å plugga till läkare där istället för att kriga mellan en miljon andra superintelligenta jävlar som skrivit 2.0 på högskoleprovet.. lite halvdrygt bara att dra till Transylvanien, jag kanske blir vampyr??  eller kanske uppäten av en?? eller nåt..

Idag hjälpte jag min älskling B med tvätten för att hon ska slippa konka på allting med sin stora mage! Kan knappt bärga mig längre! Vill bara att den lilla krabaten ska komma ut så jag får pussa på honom!!

Nä nu ska jag gå å möta lil'siz vid stationen!

Tuddeluuu..


RSS 2.0