<3

Jag trodde this was it.. att jag inte skulle få veta mer.. men nej!!! Vampire diaries har bara tagit en paus och avsnitt 15 släpps den 25 mars, å sen fortsätter det. Det kommer till och med komma en andra säsong!! Pheew!!!


<3


arbetsintervju

Kom precis hem från en lång arbetsintervju.. de verkar som att de gick bra.. sen satt vi kvar å drack några bärs.. de vart ifs väldigt få för mig för jag ska jobba imorn å har ingen lust att komma till jobbet å fortfarande va full.. där har jag lärt mig en läxa!!!

Imorn ska jag som sagt jobba på dagen, sen åka hem å knoppa.. är för första gången på en månad nu valp-fri så jag kan passa på av att njuta av lugnet, även fast det kommer kännas tomt och lite ensamt när 2 av mina favoriter ska till landet..

I helgen får jag pengar så jag vill göra nåt kul.. har tyvärr inga planer än så länge med de dyker nog upp nåt!!

Nu ska jag försöka sova.. om det går efter att jag mentalt har blivit spottad på idag så jag e så arg att jag skrattar.. för varför e jag inte förvånad? Jag har igentligen bara mig själv att skylla..

God natt!!




Mitt hjärta slår så hårt.. hur orkar jag?

Låt oss bli dom som försvann..


Vårkänslor..

Så var ännu en dag avklarad... När jag vaknar på morgonen gör jag i ordnig en kopp kaffe och sätter mig på balkongen iklädd morgonrock i solen och lyssnar på fågelkvittret, och tänker ; Ahh, vad härligt det är med vår! Sen helt plötsligt kollar jag ner på gården och vad ser jag då? Jo, all denna jävla fucking snööö!! Försvinn!!! Jag orkar inte gå runt som en gammal tant i pjäxor när jag e ute, för att de e så jäkla halt att man kan ramla och bryta lårbenet!! Ja jag har tyvärr redan kommit upp i den åldern då man oroar sig för sånt!
 Annat var det ju när man va liten, man drog på sig sin heta rosa overall, ett par asvarma stövlar, vantar med clips som gjorde att dom satt kvar i ärmen och tog tag i sin stjärt-lapp å gick ut och slängde sig i första bästa snöhög!! Dom dagarna verkar tyvärr va förbi, så nu får man göra som alla andra vuxna gör, gå runt och va på tjurigt humör hela dagen för att tågen inte går som dom ska, och för att det är mörkt när man går till jobbet, mörkt när man kommer hem, å vafan tog jag inte ut semester nu för så man hade kunnat va i thailand?!!
Jo, jag e vuxen nu, en sån som går runt och tänker; det var bättre förr..

Take me back to -97!!!

Söndag igen då

Jag har panik! Jag e så rastlös att jag typ dör! Jag hade planer för idag men dom sket sig så jag och Loss har suttit hemma och haft Gossip Girl maraton, vilket i för sig är rätt soft det me, men ändå känns det som att något eller någon saknas.. hatar när planer går utför..

Oh well.. de e väl en dag imorn också!

     Natti natti!

En slö jäkla lördag..

Igår va Marce och Yrsa här å käka middag å vi "vuxna" drack vin å tryckte ben & Jerrys och snacka en jälva massa skit om folk.. det behövdes! Men efter en lyckad fredags-mys kväll, behövdes en slö lördag så här e min dag lite kort i bilder!



Dagen började med att Lossans kära mor kom över och lämnade massa frukt som hade blivit över på Lossans pappas jobb, eftersom hela företaget typ hade vart på affärsresa. Så jag tackade och tog emot, sprang ner till Coop och köpte filmjölk för att göra min favvo-frukost: fil med skalad och skuret äpple och päron toppat med gojji-bär ( som för övrigt typ e de bästa man kan stoppa i sig för att slippa bli sjuk såhär års) och självklart en stor kopp varmt härligt the! Ahh!



Efter det började jag fixa och dona i mitt rum. Sortera lådor och mappar, damma av och plocka. Nu äntligen börjar jag få fason på rummet! så kom jag på att jag inte lagt upp några bilder på de grymma jobbet jag gjorde när jag tapetsera, så här kommer lite bilder på mitt rum!







När jag kände mig klar med rummet så gjorde jag typ det jag gör mest.. skratta åt allt roligt blossom och Kandi har för sig om dagarna!
 
Som tex när Kandi somnade med huvudet i Katt-kojan..



Och Blossom total-decka på soffan..



Blossom med glimten i ögat vid dörren redo att gå på promenad..



Och Kandi å jag körde arga leken..




Det va väl typ min lördag.. tills att Lossi kom hem å vi lagade tacos, övade lite akrobatik för att kolla om man e lika vig som man va när man va..ung? Sen slöade vi mest på soffan å kollade på en massa roligt skit på TV!!


Sen bara för att, lägger jag upp en bild på mitt kära nattduks-bord som har allt jag behöver!

* Wake-up light, min väckarklocka som alltid ger mig en härlig start på morgonen med solljus och fågelkvitter!
* Handkräm från Creative som luktar körsbär och häller mina händer mjuka och väldoftande!
* Rosebud salve som jag har använt så länge jag kan minnas. Är så glad att de finns att köpa i Sverige nu!
* 2 flaskor Vitamin Care som jag knarkar dagligen, dock fyllda med vatten nu.
* Min Ipod väckarklocka som väcker mig med grym musik! (ja jag behöver fler väckarklockor, annars snoozar jag i timmar)
* och som alltid så gillar jag ljus och ljus-lyktor i mängder! Det kinesiska tecknet står för långt liv (tror jag)




God natt gott folk!

okay.

jag skrev inget tidigare för jag har helt enkelt inte pallat...
De har vart en rätt lugn dag idag.. vakna vid 9 hos min soulmate, drog hem, hämta hundarna och mötte upp Lossan, åkte hem till mina föräldrar en stund.. skulle städa men jag somnade i min mammas säng när jag låg och klappa på valparna, sen kom Lossi å hämtade mig och vi åkte till veterinären för att vaccinera Kandi..

sen kolla jag självklart på Dating in the dark, Desperate och Cougar town, son förövrigt va sjuuukt kul!! Dating in the dark va bara tragiskt, men rätt kul åndå.. klarar inte av sånna där ytliga jävla människor bara!!

Imorn ska jag till kista en svän och sen dra hem till föräldrarna för att försöka ge städningen en till chans..bäää.. sen vet jag inte än.. för se helt enkelt vad ödet har för planer!

I lördags va jag, Sandra, Lossan och Natalie på solidaritet! Sweet! Först satt vi hemma hos oss och drack Zubrowka (om de stavas så?) - för att ta en tripp tillbaka till tiden man precis slutat 9an å satt i Hässelby strand och lyssna på "De e Sommar å grabbarna glider, hänger ute i parken å smuttar på en cider.." Perfekt!
 Bilder kommer nog imorn skulle jag tippa..

På torsdag ska jag å Loss se Alice i underlandet!! SOM jag har längtat!!!


Här e lite bilder på lilla Kandi och Blossom iaf! :-)





Tudelu!

deja vu?

Why does your misstakes always result in me crying?!

Living the dreeeam!!!

Jag lovar att ja skaaaa skriva imorn (idag)!! Har inte haft nån tid att spendera framför datorn helt enkelt!! Kan iaf säga att jag typ gick å la mig nåndag i januari och vaknade dagen efter som en ny människa!! Jag är så otroligt lycklig nu för tiden att jag bara njuter av livet!! Konstigt med tanke på vädret och så kanske, men jag känner verkligen att inget kan stoppa mig!!

Har även en ny familje-medlem.. skriver om allt imorn.. nu ska jag sova!!

RSS 2.0