Men jaa..


One last time...

Jaha då sitter man här.. på golvet med datorn i knät.. why? jag flyttar imorn, sista natten i Jakan..

Jag e inte redo för dehär.. jag vill inte flytta, inte än iaf.. jag har sjuk seperationsångest!! Varje gång jag ska på semester får jag alltid kalla fötter dan innan, men de brukar bli nrätt bra ändå..

Blossom känner på sig att nåt e på tok.. hon följer mig som en skugga överallt, fast de e ju ganska mysigt ändå..

A jag har väl inte så mycket mer att säga förutom att jag e trött å vill sova, men ack ack, här ska packas!!

Tudeluu



Jaaa tack!


Dagen efter..

Gu ja kolla nyss på min blogg å insåg att jag typ skriver en gång i månaden.. jag som tänkte bli nästa BlondinBella fan... nää.. jag lever nog livet hellre än att skriva om det.. Jag kan dock uppdatera för att jag lustigt nog har massa trogna läsare.. vilka är ni å va e de som e intressant på min blogg?? haha

Ja, igår gick man å rösta som man måste göra som medborgare, ja man måste tycker jag, annars kan man inte klaga sen utan får sitta å hälla käft de nästa fyra åren!! Så alla ni som sitter å e fly-förbannade över att SD kom in i riksdan, ni visste att de skulle bli så och om ni inte ville att detta skulle ske borde ni röstat på vadfan som helst för att inte SD ska få en majoritet!! Vi som har röstat har ju iaf gjort allt vi kunnat för att få ordning på landet.. även fast de gick som de gick.. jävla alliansen kommer bli Sveriges undergång!!
I alla fall min jävla undergång.. Efter att all sjukvård har blivit privat å man ska kunna gå vart man vill, har de även blivit så att sjukhusen får välja vilka patienter de vill behandla! Det är sant!
Jag behövde penicillin för 2 veckor sen så mamma ringde ner till vårdcentralen för att boka tid åt mig men dom ville inte ta emot mig för att jag e cansersjuk, så ringde vi till Järva-akuten å dom sa samma sak, så för att få lite jävla penicillin mot min jävla urinvägsinfektion va jag alltså tvungen att åka till Karolinska å sitta där i 10 timmar för att få några jävla tabletter.. ska de behöva va så?? Bara för att alla jävla sjukhus är rädda att göra fel så skickar dom en vidare.. Jag behövde en enkel dos penicillin å inte cell-gifter fyfan!! ÅÅhh jag blir så arg!!

Jag ska starta mitt eget parti som tar hand om dom som e sjuka i detta land, ett parti som skiter i vilken jävla religon folk har å ifall folk har blått hår eller burka, I don't give a fuck, jag ska ta tag i dom riktiga problemen!!!

Any day...

 <3


RSS 2.0