Ett nytt kapitel i livet!

Fredagskväll å här sitter jag.. de e faktiskt helt okay för min del eftersom jag nog vart ute varje dag i en månad i sträck.. å på måndag börjar skolan så då e semestern över på flera år... men jag e iaf stolt över att jag lyckats ta ut min sista semester sommar på bästa möjliga sätt! Jag har haft den bästa tiden i mitt liv denna sommar! Sommarn 2010 kommer jag aldrig glömma!!!

Men nu e de slut med att dansa tills solen går upp, springa till stranden för ett morgon-dopp, sätta sig ute i solen å käka frukost tills folk börja gå till jobbet, då man går hem, dushar, powernapar å börjar om igen.. men de e okay! Ett år skola bara sen lämnar jag äntligen landet! Det känns så skönt att allt e fixat nu! Jag flyttar hem till mamma å pappa igen för att spara mina pengar ett par månader till flytten.. drygt men de kommer bli så sweeeet när jag väl e där!


...

Nu har jag fått läkartid.. skönt men shit vilken jobbig klump jag har i magen!! Orkar jag med det här? Jag vill ha kvar mitt hår och va frisk.. pallar verkligen inte igen!!!

Oh well, gotta stay positive!! Nu ska jag ut med Blossom å kasta pinnar och njuta av livet!!!

sliten helg!

Sliten so fan efter den här helgen... i fredags va ja så sliten att jag inte kunde stå på benen, lördag morgon drog jag till URF å röjde järnet tills himlen öppna sig å jag sprang runt full som en kastrull å leta regnskydd, efter ett tag fick jag en regnponcho å bestämde mig för att åka rutchkana i leran.. inte det klokaste beslutet kanske.. hur som helst vaknade jag upp hos mina föreldrar av att mamma väckte mig å sa att vi ska dra till Mimmis bröllopp om 20 minuter.. inga problem tänkte jag.. tills jag började fundera på vad som hände igår.. ja kolla på min arm och såg festivalbanden, kollade ner på benen å såg att jag hade lera upp till midjan! De va bara att hoppa in i dushen å skruba bort leran, på med klänningen å klackarna å springa till bussen.. jag hann!! Jag såg fan inte så sliten ut heller.. bakis blev jag inte heller.. jag körde stenhårt med återställare istället!!
Brölloppet va underbart och Mimmi va sååå fin!!! Jag lägger upp bilder sen!!

Nu sitter jag hos Bella och slöar på soffan.. ska väl ta tag i mig själv snart å träffa några vänner i stan om ett tag..

Har fått et svar på mina problem med kropen den senaste tiden men vårdcentralen vågar inte ta hand om mig och jag får inte tag på min onkolog för han har semester.. jag behöver medicin pronto så mina föräldrar har suttit å ringt runt till de få läkare som kan behandla min sjukdom så jag kan komma dit.. Fast jag har fan inte tid å va sjuk igen..inte nu!! Bää..

Livet går vidare, ödet bestämmer.. så man får göra det bästa av situatinen istället!!



Jag skulle behöva supa ner mig..

RSS 2.0