Asså vafaaaan

De här suger!! Jag e typ döende.. jag har feber, huvudvärk som in i helvete, förkyld, hostar och har ont i kroppen av att jag hostar så mycket, å som pricken över i, har jag stukat handleden..

 living the motherfukkin dream..

Men vafaaan

Vakna imorse efter att precis blivit överkörd av en lastbil.. eh okay kanske inte, men de känns så iaf!! Jag e dyndersjuk å ändå ska jag jobba långpass hela helgen... de suuuuger!!!

Ja ja nu måste jag typ knapra några alvedon, dricka 8 koppar the å gräva ner mig själv en kvart typ innan de e dags att jobba..

Hej då!

Jag stod precis framför dig..

.. men du va inte där


De e så vi gör..


And maybe..

..you'r gonna be the one that saves me..


Så ligger det till..

Först å främst måste jag bara säga att Avatar typ e den bästa filmen ever!! Om jag blundar riktigt hårt så kanske jag blir en Na'vi å bor på Pandora.. man kan ju bara hoppas...

Anywho.. jag sitter typ å hostar efter som jag blivit sjuk för nån dum jävla anledning..bäääääh..


A, de som inte får hända händer i förrigår.. Jag satt på balkongen med Anna å Sandra då jag plötsligt tappar mobilen, ner på golvet, mellan springan och ner.. FITTmobilen gick i typ 20 bitar och det låg en bit på olika balkonger.. ehh.. vafan gör man? Som tur va e Sandra jävligt hurtig av sig så hon gick å knacka dörr och gjorde inbrott på en altan för att få igop min lur igen.. Sandra du e BÄST! Så nu ska jag fan inte ta med mig luren ut på ballen mer.. det får ej hända igen!!!

Va på studentskiva i måndags.. den börja helt okay.. sen runt 2 spåra den å allas korta kjolar åkte upp å killarna som va där sprang runt å leta 5 i 3-ragg.. då fick jag tanken "I'm too old for this shit" typ å drog mig tillbaka.. Fyfan va man har roligare när man röjer utan massa 19-åringar som hoppar runt överallt. Dom vet ju fan inte hur man gör!!


Alldeles strax ska jag va rök-sällskap till Anna..


 ..Take me away..

RSS 2.0