En dag på stan..

För någon vecka sen satt jag och min käre pappa vid köksbordet och pratade! Då kom vi fram till en konstig sak, nämligen att pappa inte varit i stan på ca 15 år!!! Visst han har tagit bilen och kört igenom för att ta sig till tandläkare m.m. men han har inte gått och sett sig omkring. Så vi kom på den strålande idén att han och jag, far och dotter, skulle ta oss in till stan!!

Så idag var den stora dagen! vi tåg pendeltåget, (som fashinerar honom lika mycket varje gång, när han va yngre hade dom typ bara ånglok?! ) sen gick vi till Gallerian för att säga hej till Lossan på jobbet och sen gick vi mot Gamla stan, Skeppsholmen, moderna muséet och mycket mer! Pappa visade mig saker som jag normalt bara brukar stressa förbi när jag är i stan, men nu hade vi chansen att leka lite turister i Stockholm! Jag tror det är så att man kan nog minst om den staden man är född i.. jag vet iaf inte så mycket!! Förra sommaren gick jag och en kompis efter en grupp turister med en guide i Gamla stan. Det var faktiskt väldigt intressant måste jag säga!! Ja, guiden pratade på italienska men de va kul ändå!!

Jag och min far fick oss iaf en lång och trevlig promenad innan det började regna!! Vi han t.o.m. ta en glass vid vattnet i solen! Sen avslutade vi våran dag med middag och öl på Engelen!

Tack för en underbar dag pappa! Det här måste vi göra om!!!





Världens bästa bild!!!





Nu ska jag sova för imorn ska jag upp tidigt och dra till gymmet!!  God natt!!!






wtf..

Jag blir så jävla trött på alla som ska lägga sig i precis allt!! Jag vill bara vara ifred och leva mitt liv tillsammans med de jag älskar men de finns så många som är avundsjuka och kommer med önödiga kommentarer!! Det finns speciellt en persom som jag verkligen lärt mig hata mer och mer för varje dag, och den här personen är psykisk störd, så man vill ju inte vara för elak! Men jag har lust att be den här knarkande psykopaten dra åt helvete varje gång vi ses.. men det går inte.. vad är det som hindrar mig från att köra ner dig i en kvarn?? Jag frågar mig själv varje dag!! Riktigt så långt kommer jag förmodligen aldrig gå.. även fast jag har lust... men jag drömmer om det!!!

Jag förtsätter le iskalla léenden mot dig som letar sig in rakt igenom dig till din kalla förstörda själ!

Mys

Hemma hos Lossan och dricker en kopp the... vi ska strax gå ner till tvättstugan och hämta upp tvätten och sedan bege oss in mot stan!

Jag börjar skolan den 3:e Augusti och det är mycket som måste inhandlas innan dess! Jag har inte gått i skolan på 2 år så jag e sjukt motiverad!! Jag köpte en fin kalender till mig (och en till Marce så han kan hålla koll på dagarna) och nu måste jag köpa block och pennor m.m. Det e lite nostalgiskt att kå på Åhlens och kolla skolgrejer, då kommer jag ihåg när man va liten och gick med mamma för att köpa bänk-papper, bok-papper, pännskrin, block i roliga färger och en ny fin ryggsäck!! Nu behöver jag inte riktigt slå in mina bocker i my little pony- omslag, men det är ändå kul!!

Igår satt jag, Anna och Yrsa här och drack lite vin, sen kom Marce, David, Jocke och Matte förbi en stund! Jag hade handlat chips, läsk och kakor till hela bunten men efter en stor middag så gick inget åt.. men då har man under fattiga tider iaf!!!

Nu tänkte jag sätta på mig ett ansikte så jag har det gjort!!

Ciao!!

Magaluf

I Tisdags kom när jag hem från Magaluf satt min älskling Marce hemma hos mig och vänta, så jag tog med mig Blossom och åkte hem till honom och kramade på min skatt.. och igår åkte jag hem till Lossan som jag inte träffat på länge, och idag har jag varit på möte, klippt och färgat håret, tränat och ätit på resturang med Marce.. så jag harr inte hunnit skriva något fören nu!!


Resan var underbar.. En stor jäkla fest och även lite sol.. jag kom däremot hem med magsår och måste knapra Omeprazol ett par dar, men de va det värt!!! Men nu är jag hemma i kalla Sverige igen.. fast det gör inget eftersom jag har världens bästa pojkvän som värmer mig och pussar på min mage när jag har ont.. Tack för att du finns Marcelo!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om resan.. vi va b.l.a. på Grabbarna Grus, TreO, E4:an, Casablanca., Honneys, Bananas, BCM, Tokyo's, Alex's, Boomerang och Buffalo's.. och så åkte vi Grabbarna Grus partybåt såklart :-)


Jag på flyget dit



Jag <3 sex on the beach


Jag efter att ha bränt mig i pannan :-(



Min lilla katt på magen


Hotellet från balkongen


Grymmaste sandslottet!!



Coca Clola..



En lyx-yacht gled in och 4 brudar hyrde en trampbåt och paddla ut.. dom blev inbjudna på fest och såg mycket nöjda ut efter!!



Jag och storebror..



Siri, Ansan och jag dansar lite granna..


Pejs..



Systrarna på skum-party



Sangria och Paella... kan de bli mer spanskt??



Syskonen på väg hem..


Det var några Magaluf bilder... palla inte lägga upp alla...


Idag va jag som sagt hos frissan, sen mötte jag upp Marce, gick till gymmet och sen på resturang:


Okay de e typ en sjukt osmickrande, osminkad bild på mig från gymmet, men där ser man iaf hur mitt hår ser ut efter att ha klippt 15 cm och ljusat upp det, så den bjuder jag på!!


En hungrig Marcelo..



Mmm.. Thaigrytor gillar vi!!



Ja så vart man en gam efter att inte ha käkat alls på en vecka typ..



Nu ska jag låta regnet vagga mig till sömns.. för imorn ska jag och älskling träna igen :-)


Måste ringa läkarn pga mitt jädra magsår också!!

Hej svej!!


Möhippa och Magaluf!!!

Hej hoppsnopp!!!

Nu är väskan packad och jag sitter hemma hos min bror Henke och väntar på att klockan ska bli 5, för då ska Dejan kära mig, Henke, Siri och Ansan till Arlanda och sen ska vi vidare till MAGALUF!!!

Känns jäkligt skönt att få komma bort, men surt som fan att behöva lämna min älskade Marcelo och lilla Blossom :-(

Men dom e här när jag kommer tillbaka, dom har lovat att ta hand om varandra!!


I lördags Var den efterlängtade möhippan för min brors fästmö Anna!! Dagen började med att vi va 13 tjejer som åkte ut till Bålsta för att rida Isladshäst! Kul va det men fy fasiken va man fick ont i röven!!!
Sen hade vi en mysig picknik och drag egenbryggt öl som dom på stallet bjöd på.. det gick ner!!

Efter det åkte vi in till stan och åkte rib-båt till Vaxholm och tillbaka... kul som attan.. man va ju lagom snygg i våtdräkten och pilotbrillorna man fick låna(?)

Efter hästlukt och båttur så gick vi vidare till sturebadet, där vi hade en hel våning för oss själva på turkiska spa-badet.. sweeeeet!!!!

The beautiful Bride to be Anna!! 

 Anna med våtdräkt innan Rib-båten


Annas Vackra syster Linda

 Utsikten på båten


Jag och Annsan i våra snygga outfits

Den 12 gradiga poolen på sturebadet!!

Jag och mina systrar Annsan och Siri

 Vackra systrarna Bohlin!



Jaja... nu drar jag till Magaluf... tjohej :-D


Vi ses när jag kommer hem min älskling!!

Fint vin eller parisehjul??


Jag läste presis en tjejs blogg, där hon la upp lite bilder på hur hon och en vän hade förändrats genom åren... då kom jag på.. jag har fan inte ändrats ett skit??


12 år..


14 år..



15 år..


16 år..



16 år..



17 år..



18 år..




19 år..


20 år..



Och sedan 21 år..



Nu när jag ser efter så kanske jag förändrats lite iaf.. vad tycker du??

Regn och rusk?

Nu har Lossan åkt till Grekland och lämnat kvar mig i det kalla regnet...


Men de e inte så farligt för snart drar jag till MAGALUF Wohoooooooo!!! Ska bli såååå skönt med sol och värme.. som jag har längtat!!! Och i jul så ska jag och Marcelo till Chile!! Awsome!!!

Just nu väntar jag på att min älskling ska komma hit med hunden och mysa, och jag ska göra spagetti med köttfärssås!!

Jag har verkligen inget intresant att skriva... Jo! På lördag ska jag på möhippa!! Ett jäkla röj ska de bli minsann!!


Nä.. Mot köket!!

Jag i Alanya -07


Blossom <3





Min söta lilla solstråle Blossom.
Jag är så glad att du finns min plutt!

Upptäcksfärd..

Satt hemma å kolla film.. sen gick jag med Blossom och mötte upp Lossan och Anna på stationen för att åka hem till Lossan och mysa innan hon ska åka till Grekland ;-(... väl utanför huset upptacker Lossan att hon inte har några nycklar... och Alexandra som hon bor med, jobbar natt och kommer inte hem fören kl 13.. åch Lossan ska åka kl 14... PANIK!!! och batteriet på min och Lossans mobil hade dött så vi kunde bara ringa till Anna, men hon har ju inga nummer...

 Vi satt länge och funderade få hur vi skulle göra.. tillslut kommer Lossan på att hennes syster Yrsa kanske är hemma hos hennes föreldrar så hon kan langa extranyckeln.. vi ringer Yrsa i typ en timme... men hon svarar inte... tillslut ringer hon upp och säger att hon är hos sin kille och de tar en halvtimme för henne att komma hem..men hön gör det!!! Sen va det bara det lilla problemet att det inte går några bussar.. ännu ett problem... vi lyckades iaf ta oss till Spånga.. där tog vi en vild chansning och gick till Calle för att kolla om Dejan va där... och som skänkt från ovan så va han det!! Haaaaleluliaa!!! Dejan va sååå snäll... så han körde oss till Lossans syster för att hämta nycklar och sedan hem till Lossan... Tack gode Gud för Dejan!!!!


Så nu sitter vi här ca 4 timmar senare än planerat och käkar ostbågar och kollar på när Lossan packar... Äntligen hemma!!!


I fredags gick jag, Lossan och Alexandra till Solidaritet och drack massa drinkar (som jag igentligen inte hade råd med) och dansade hela natten till M.J låtar och tog morgontåget hem och sov hela dan..

På Lördagen åkte jag och Lossan hem till Sandra för att kolla in hennes lägenhet och käka god middag och dricka hemmagjorde jordgubbsdrinkar! Mums... sen tog vi en taxi in till stan och mötte upp Marce och Alex på Göta Källare där Sandras boyfriend är Dj.. så vi fick önska massa låtar.. sweet som fan!!! Efter det tog jag, Lossan och marce nattbussen hem till mig, hämtade filt och en dunk rosé och satte oss på ängen utanför mig och snackade skit ända fram till gryningen... Underbart med sommar!!!

Efter det gick jag och Marce och sov till 10, då pappa och Alex väckte honom för att de skulle måla om huset.. men jag fick iaf sova!!!


Idag åkte jag till polisstationen och hämtade ut min mobil som jag vart av med när jag blev rånad för 2 år sen... vadfan ska jag med den till nu??! men men... kan alltid va bra med en extra lur!! Sen åkte jag till sjukhuset och tog lite prover och hämtade upp mitt läkarintyg.. sen åkte jag och Loss hem till mig och käka american pancakes och Marce hade målat klart för dagen och satt med min lillasyster och ritade.. aaww!! hahah

Nu tänkte jag beundra anna för sin heta zebra-pyjamas som snarare ser ut som en mankini... ska försöka fota och lägga upp för det måste bara ses!!

God natt gott folk..


RSS 2.0