waahh..

Annu en solig dag... å jag kan inte slita mig från Super Mario Galaxy... attans... måste få lite sol iaf.. ska bara klara ut en bana till och sen gå på en lång promenad i solen med Blossom... hon börjar nog tycka att de här med att sitta framför en TV, verkar rätt.. meningslöst! så vi ska väl ut å leka i gräset... men bara en bana till... shit va beroendeframkallande!!!


Min blonda skönhet Lossan och jag!



Fatou, Sharon, Lossan, jag, Selma + nån främmande brud på busshållsplatsen...



Blossom börjar bli stooor

BTW

DU är så jäkla äcklig!! Hur kan man va så sjuk att man inte kan va i samma hus som en snopp utan att ligga, no matter vem de nu är är med?? Fy fan för dig digg snusk!! Och DU har mage att kolla snett... haha om jag ändå va 16 i skallen som du verkar va så hade jag haft sååå kul med allt jag vet om dig... men nu e vi inte 16.. så du e para patetisk och sorglig!!!


Och DU...Jag skrattar dig i ansiktet också  för du vet inte det som ALLA andra vet... han låg med din bästa vän när ni fortf va tillsammans... de roliga e att ni e med varandra just nu.. sitter å skålar... men allt e bara sååå falskt!! Jag skarattar bara...

Jag är kär i mitt Nintendo Wii!!!

Hej hopp, nu är helgen över.. eller för mig är varje dag helg så jag bryr mig igentligen inte :-)

I fredags var jag ute på söder med Marcelo, Jocke och Oskar. Vi va runt på slussen och så drog vi till stället brevid Mose Backe och dansade järnet till Soca, drum'n'base, ska, dancehall m.m... verkligen typ den skönaste utekvällen på länge!!!

I Lördags hade vi Grillparty hos Henke och sen satt vi i Tornparken på en filt och drack öl inpå småtimmarna.. Sommarkärlek!!!

Igår drog jag och Marce ut och spela mimigolf med David och Elin... jag förlora ganska stenhårt.. tur att jag inte e en dålig förlorare iaf.. sen gick jag och Marce hem och laga tacos, kollade på film och bara mös i värmen!!

Idag har jag suttit ute på balkongen och solat lite i min nya bikini.. blev rätt röd om axlarna tyvärr, men vafan de e sånt man får tåla helt enkelt!! Jag måste ju börja jobba på brännan redan nu så grunden e lagd inför Magaluf!!! Nu börjar jag bli riktigt taggad för att ligga på stranden och dricka drinkar under ett parasoll!!! Mmmm...


Snart kommer Marce och David hit för att hämta en soffa, sen ska jag hem till Lozzi och spela Wii och käka pizza hela kvällen.. så sjukt jäkla underbart!!!

Inte den roligaste uppdateringen men men.. nu kan iaf mina små stalkers där ute hålla koll på läget ;-)





Ciaaaoooo....

Bye bye Sofia!!!

Nu har jag precis kommit in från min soliga balkong.. tänkte ta en dush, lägga ansiktsmask och måla naglarna.. fresh'n'clean!!! I måndags åkte jag och Marcelo och tränade.. sjukt jobbigt men samtidigt skönt som fan.. sen på kvällen träffade jag Yaifatou och Sofia på en långpromenad med Blossom, sen åkte jag hem till Marcelo och kollade på Patrik 1,5..
Sen igår vaknade vi tidigt och tog en långpromenad med hundarna i skogen, sen åkte vi till gymmet och simmade med Fabian, Johan och Lara..

På kvällen träffade jag Lossan, Yaifatou, Sofia, Sharon, Selma och Meral på söder för att ta en avskedsöl p.g.a att Sofia flyttar till London idag :-( Eftersom vi kom in till stan så sent så hann vi bara med en öl, men vi kände inte att sista kvällen med Sofia skulle ta slut, så vi gick till Studio 54 en stund innan vi gick till grillen (som de riktika Spånga-bor vi är).

Sen satt vi i typ 2 timmar och väntade på nattbussen som aldrig kom, så vi hittade 2 griniga väktare som vi bestämde oss att sjunga lite Gospel för... Dom röck med ganska snabbt och stog och klappa händerna.. fattar inte att vi orka..
Så när bussen aldrig kom bestämde Lossan och jag oss för att ta tåget  som hade börjat gå..
Sen har jag typ sovit och slappat hela dan.. ska börja fundera ut nåt käk snart tänkte jag.. De vart ingen träning idag eftersom jag e heeelt slut i kroppen men imorn blir det nog bättre :-) måste fixa 6-packet snabbt som attan!! De e bara 3 veckor kvar tills jag drar till Magaluf ju!!!

Jag glömde kameran hemma igår men de dyker nog upp några bilder från igår!!

Ciaooo..



The hangover

Alltså de här va typ den roligaste filmen jag sett... har aldrig garvat så mycket på bio i hela mitt liiiv!!!


"I lost my tooth and married a whore!!!"








I'll let the pictures tell the storie!!

Good morning sunshine!!

Vaknade vid 14 och gick direkt ut på en långpromenad med vovvarna... hur härligt som helst! solen skiner, pappa målar om staket.. mamma pysslar, valparna skuttar i gräset och katterna jagar fjärilar.. ahh jag skulle kunna frysa detta ögonblick!!!

Nu har jag presis dushat och fixat, sen ska jag och Blossom åka till Marcelo och sen ska Blossom få va med Aquilles och vi ska på bio!! Baksmällan tror jag att de blir! sååå skönt med värme.. måste hitta på något somrigt att ha på mig.. kommer inte bli så lätt för de e tvättdag imorn.. men något går nog att skrapa ihop :-)

Hörs senare för nu ska jag platta håret!!

Puss å kram!!

Midsommar

Igår var det midsommar och jag började dagen med att städa och plocka och laga mat, sen kom Lossan och Nina över på sill-lunch, sen grillade vi lamm och åt jordgubbar med champagne.. mums!

Sen skulle Jag lossan och Nina gå till Trädgårn för dom skulle tydligen ha värsta midsommarfirandet, men när vi kom dit så va de stängt.. utan en plan B började vi gå runt i stan å kolla vad som va öppet.. inte ens Donken på vasagatan va öppet.. då e de fan illa.. de kändes lite som 28 dagar senare.. heeelt tomt i stockholms stad!! Så vi åkte in till Gamla stan och som tur va så va Skeppsbar öppet!! De va inte en själ där till en början, men vi stannade och drack vin och dansade hela kvällen.. jag behövde verkligen det för att komma på andra tankar.. Tack tjejer!!

Sen åkte jag och Lossan hem till henne och sussade till kl 14.. skönt som fan att äntligen få sova ut!! Jag är fortfarande här.. har inte orkat ta mig ur sängen än men jag jobbar på det!! Jag skulle gått på Midsommar latino idag igentligen men det vart ändrade planer... så jag ska bara ligga hemma och kolla på Taken med mamma och mysa ner mig i soffan med en stor kopp the!!

Puss och kram, hoppas ni haft en trevlig midsommar :)

Typiskt att de alltid regnar på midsommar!!!

Nu e Desperate, Grey's, Cityakuten.. och allt annat sevärt på TV, slut för säsongen (avslutet på Grey's var förövrigt helt hjärtskärande sorgligt!).. bara för att det är sommar och då ska man ute och njuta av solen!! Har inte TV-folket fattat att de bara är fint ca 3 veckor om året i sverige?? resten av sommaren regnar det eller oskar, eller så e de sådär kallt att man tror att de går att gu ut i linne för att solen skiner, men så fort solen åker bakom ett måln så blir det svinkallt!!! Jag skulle aldrig gå ut i linne om de inte va klarblå himmel och minst 28 grader ute.. annars lurar man bara sig själv!!!

Har ni tänkt på en sak.. i April när de börjar bli lite små ljummet väder ute och kanske 10 grader varmt.. då helt plötsligt ser man varenda brud gå runt med shorts och gladiatorsandaler och går runt i stan smuttandes på en smoothie.. helt okay tycker folk för då är det ju sommar!!!
Men i September.. när det är lite småljummet väder ute och exakt samma temperatur som i April.. då ska alla helt plötsligt börja använda sina nya höstjackor och en och annan fjällrävenjacka dyker upp... inge fel med det.. jag undrar bara.. vad är det som gör att det är sommar i April och kjolväder.. men höstrusk-kläder i September.. fast de e exakt lika
kallt???





Idag har jag städat hela huset i 5 timmar och sedan åkte jag och mötte Nina, Andre och Kimberly i Rissne med valpen.. som jag har döpt till Blossom :-)
Vi tog en promenad och sen gick vi hem till Ninas mamma och käkade baguetter med tsatsiki!! Kimberly ritade massa teckningar till mig.. ingen aning om vad det föreställde men hon sa att de va en apa.. 3-åringar ritar otroligt fina apor!!!
Det känns så konstigt att hon ar så stor nu och går runt och babblar, målar naglarna åker sparkcykel.. hon har tom skaffat pojkvän, men enligt henne så är det han som vill ha henne och hon är inte alls intresserad.. hmm..



Nä nu är det väl dags för mig att försöka sova.. ska upp kl 10 imorn för att äta lunch med Lara och hennes mamma, och så kommer min älskade Lozzi hem från Grekland imorn.. Som jag har längtat!!!
Puss och Godnatt!!!

Söndag

Hej hopp, nu är jag tillbaka efter en lång helg.. I Onsdags träffade jag Rakel och Robin en snabbis i Kungsängen, sen åkte jag in till stan och mötte upp Ansan, Siri och Dejan på Riche och drack några Amaretto sour innan vi gick vidare till Soup bar.. Dejan fick inte komma in för han va lite för rund om fötterna, vilket vi inte ens hade märkt, så vi skratta tills vi tjöt och åkte till Donken i Rissne istället.. de va minst lika trevligt, vi satt där till 4 på morgonen och bara snacka skit..och käka en liten Mexican!!

På torsdagen tog jag med min valp hem till Marcelo så hon fick träffa Aquilles (Marces hund) och det gick jättebra!! Aquilles följde efter henne vart hon än gick och när hon drömde mitt i natten, vaknade han och sprang fram och pussade på henne tills hon somna om!!  Jag har inte kommit på nåt bra namn till henne än så om någon har nåt förslag??




På fredagen vaknade vi tidigt och gick hem till Marces kusiner och käkade empanadas.. MmmMmmMmm!!!
Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning innan jag skulle tillbaka till Bålsta för att gå på studentskiva.. men de fanns bara en biljett kvar så Marce fick ta den.. men där satt jag hemma.. helt party-klädd, men inget att göra!! Så jag ringde runt till alla och tillslut berättade Nina att de fanns en fest här i Spånga vi kunde gå på! Så jag åkte hem till Henke..köpte lite alcohol, mötte upp Nina och Andre å drog på ferre... De va helt klart över förväntningarna.. ingen där va någon som jag normalt skulle umgås med, men de var nog det som va så kul tror jag.. jag hade ingen aning om att Carola-brudar och Björn Rosenström-snubbar kunde ha så kul!!


Igår var det lördag men jag och Marcelo ville ändå ta de rätt lugnt, så vi träffade Johan och Carro och åkte till biljardpalatset.. jag har typ aldrig spelat biljard förut men jag va fan rätt grym!!! Sen skulle vi ta sista tåget mot Bålsta, men de kom aldrig.. så typ 50 förvirrade personer stog på stationen å undra vafan som hade hänt?? Men han som satt i luckan hade inget svar så vi fick ta nattbuss hem istället.. dryyygt som fan!!! Alltså hade det där hänt kl 8 på morgonen, att ett tåg bara inte kommer, hade det minsann blivit liv i luckan.. men bara för att de händer sent på kvällen när alla Connex-gubbar vill hem och sova, så kan de tydligen bara rycka på axlarna å säga Det är inte mitt problem!!! Fan att vi inte bor i USA.. då hade ja kunnat stämma skiten ur dem!!!!

Nä nu ska jag käka frukost!!!




Fabian och valpen somnade så jäkla gulligt..




Jag och Henke


Johan och Carro


Ferreee...



Jag å Nina dööhhh...



Jag, Jonna, Leo och Andre i Rissne




Andre å ja..



Öl!





För övrigt vill jag bara säga att jag inte publicerar anonyma inlägg.. stå för vad du säger männssha!!! :-D  hihi*

Puss HEJ!


Tisdag

Jag har drömt så sjukt skumma drömmar dom senaste dagarna.. såna där som när man vaknar så tänker man oh shit vilken tur att jag kom hem till slut... Undra varför?? Kanske borde skaffa mig en drömfångare...


Igår träffade jag Nina och hennes gamle vän André på Galne kocken i Rissne en stund och tog en öl.. himla trevligt faktiskt..

Idag gick jag upp kl.9 och städade hela huset.. jag blev klar kl.15.. inte så konstigt att de tog lång tid med tanke på att huset är 280 km2.. de va lite slitsamt men nu skiner det iaf :-)

Jag städar hemma en gång i veckan för 500 spänn.. rätt skönt faktiskt.. undra föresten om de räknas som svart jobb?? nen men de borde de väl inte göra.. jag bor ju här!!


sen kom mina bröder Martin och Henrik hit å tog en kaffe och vi pratade lite om att det börjar dra ihop sig inför Martins bröllopp!!! Så ringde även Annas syster och kollade vilka dagar jag var ledig för möhippa... ska bli så jäkla kul!!!!


A och nu e de bokat och klart... snart bär jag av till Magaluf...

Besviken..

De e fördjävligt när folk lägger sig i och försöker förstöra för en.. varför kan inte alla bara bry sig om sig själva? Varför måste man förstöra andras lycka för att man är avunsjuk?? jag förstår inte.. men jag har en plan... skrattar först, skrattar sist...

För alla stalkers så vill jag säga att allt e löst nu.. de va tydligen ett missförstånd och och vi har kommit fram till att vi e bäst och klarar oss utan alla fula småglin som inte har nåt eget liv och bara försöker manipulera in sig i våra.. de e slut på de nu.. nu är allt på mina villkår.. så vi ses när ni minst anar det ;-)


Ett onödigt misstag dödar inte kärlek.. men de va ett STORT misstag.. bra att du vet det!!

...


Eternal Love


Lies, lies.. all Lies

Jag har kommit på att bortsätt från krig, svält, fördomar mm. så är nog de värsta för mig Lögner.. Jag klarar inte av folk som ljuger.. speciellt inte när man kommer på dom i slutändan.. när jag vet att nån ljuger rätt upp i ansiktet för mig så kan jag inte låta bli att tycka synd om stackarn.. är folk så rädda för att tala sanning så att dom istället väljer att ljuga även när dom riskerar att bli påkommna??? sorglit bara... Jag är inte så dum som jag kanske ser ut gott folk.. jag är bäst på att klura ut sanningen, bara så ni vet... så tänk på det nästa gång!!

Merhaabaa..

Igår sov jag hos min bror Henrik.. för jag skulle upp kl 7 idag.. de va nog ingen bra ide att sova där för han har ju massa  filmkanaler så jag satt uppe till 4 å kolla på TV.. Däribland Paris Hiltons sugpissiga film Pledge this och Svenska filmen Ciao Bella, som va bättre.. men en sak vet jag... jag kommer aldrig mer kunna käka Dumle!!!

Jag gick upp kl 7 och mötte Nina i sumpan kl 8 å vi åkte till RFSU på söder för att ta cellprov.. när vi ändå va där passade vi på att gå till The English Shop. Jag köpte pop tarts och frukostflingor så jag har nåt att käka i helgen!! Sen gick vi runt i stan lite å jag kollade efter skor, men de fanns så många som jag ville ha så jag bestämde mig att inte köpa några alls.. jag undrar om alla gör så eller om de bara e jag?? Jag kan inte välja mellan 5 saker.. antingen måste jag ha alla eller inget, annars sitter jag å kollar på plagget jag köpt i 3 veckor och undrar om jag verkligen valt rätt... Jag vet iaf att jag måste bli rik om jag ska shoppa... förra året hade jag 60 000 på kontot.. nu hänger dom i min garderob...  
 
 Det är väl som Carrie Bradshaw sa; Jag gillar att ha mina pengar där jag kan se dem.. hängandes i garderoben 


vid 12 åkte iaf jag och pappa till vetrinären med en av valparna som skulle besiktas.. de tog typ 30 min att köra och jag hade valpen i knät.. presis när vi håller på att parkera, spyr han upp hela sin frukost i mitt knä.. jippi!! *suck* som tur är så är valpspya inte alls lika vidrigt som människospya så de gick att ta bort rätt lätt.. sen när vi kommer in till vetrinären så pissar han en flod på golvet, och skiter 2 stora högar... asså valpen väger typ 4 kilo... vart fan kom allt ifrån??

Sen kom jag hem vid 2 och somnade ögona böj... vaknade vid 8 å trodde att jag bara hade sovit en tmme typ.. sovit bort hela dan.. ångest!  Jag skulle egentligen åkt till Marcelo på eftermiddan men försov mig.. så jag stanna hemma istället och glorde hårinpackning, måla naglarna och la ansiktsmask.. Underbart!

Nu tänkte jag försöka sova så att jag inte vänder totalt på dygnet.. ska orka träna imorn  bitti ochså tänkte jag.. 

God natt och dröm så sött!!! 






Grattis på 1års dagen

Nu är den jobbiga helgen äntligen över.. I fredags jobbade vi från 15-03 och i lördags från 15-01.. de kanske låter lite men fyfan va ont man får i kroppen av att stressa nonstop så länge utan paus!!! I söndags sova jag hela dagen även fast solen sken, sen åkte jag till jakan och käka middag å tof en avskedsöl med Lossan å Alexandra innan Lossan åker till grekland..

Igår va det måndag.. första Juni, och den dagen jag och Marcelo blev ett par officiellt (vi va rätt sega i början) så vi firade vår 1 års dag med att först åka till åkersberga och köpa tattueringsprylar, sen åkte vi till gamla stan och åt middag på en italiensk resturang som heler Vapiola. Man fick ett varsitt kort när man kom in sen skulle man gå fram till en kock och beställa så lagar han maten framför en, sen drar man kortet efter allt man bertäller och betalar sen vid utgången. Rätt krångligt men maten va asgod och resturangen va mysig!! Sen köpte vi glass där på Ben&Jerry stället där dom gör sina egna strutar och så tocg vi en promenad runt gamla stan. Sen åkte vi hem och Marce tattuerade mig på foten, mina syskons namn. De gjorde så sjukt jävla aspissont!!! Jag kommer aldrig fylla i den den smärtan.. fyyyfan!!! De här va min tredje tattuering men den tog priset!!! Men fin vart den iaf.. tack älskling :-)


Vi har iaf pratat om att han ska sluta tattuera i rummet,, vi kom fram till att alla jävla äckliga människor sitter i sängen å vi får byta lakan 10 ggr om dan!! Idag va iaf droppen!! så nu ska han göra iordning ett tattueringsrum så folk håller sig borta från sängen vi sover i.. den e ju bara för oss!!!




Idag har jag bara tagit  det lugnt och kollat på tv.. inte så spännande kanske... så jag lägger upp lite bilder istället :-)















RSS 2.0