Mina planer för helgen är...

Hej hopp.. nu har jag precis sagt god natt till min älskling och ska försöka få mig lite sömn...

Jag va på studentskiva igår å den sög!! dom visade barca matchem fram till 23 å sen statte dom på musik så folket va så torra att dom inte våga dansa innan kl 12.. å DJn va typ dum i huvet å lossades va döv för ahan ville inte ta önskemål.. å andra sidan så va han säkert döv för han spelade samma låtar om å om igen i typ en timme.. sen palla vi inte va kvar så vi gick till Donken och åkte hem ( men vi menar jag; mig; Marcelo och Ricky).

På kvällen ringde marces lillebror fabian mig å tjatade att vi skulle sova hos marce för hela släkten skulle komma å överaska marce med tårta eftersom ingen kunde på hans födelsedag, så jag fick typ säga att jag inte ville sova hemma å att hans säng e skönare än min ( no WAY! ) men han trodde mig så vi sov där.. klockan 8 på morgonen storma hela släkten in med tårta å sjöng compleaño feeeliiiz ( eller hur fan de nu stavas?! ) och vi tvingade upp ögonen, gick till frukostbordet å tryckte i oss tårta och gick å la oss igen.. väldigt mysigt!!! Sen vid 2 åkte jag till stan och mötte upp Nina å sen mötte vi upp Lossan efter jobbet å tog en fika innan Nina skulle hämta Kim från dagis.. då åkye jag å Lossan till Vällingby för att hon skulle göra en brassevaxning.. men halvvägs dit så ringer dom å säger att dom råkat spilla ut allt vax på golvet så hon fick boka om tills i morn.. men vi åkte till V-By iaf å jag köpte ett par jättefina guldiga gladiator-sandaler på HM för de va dom ända som inte alla tårna staxk fram i.. de e så sjukt jävla äckligt med tår!!!!

Sen åkte vi till Caledonian och åt mat och tog en varsinn öl sen sjussa Micke hem mig vid 11 för jag ska upp å jobba imorn!! Jag börjar visserligen 15.00 men de e ett stort turkiskt bröllopp med 400 gäster så jag behöver all sömn jag kan få, för på lördag är de samma sak igen!! Marcelo ska provjobba imorn ochså så jag ska lära upp honom, men jag känner på mig att han kommer klara det galant!! Vi båda måste tjäna ihop lite cash för vår utlandsresa i sommar!!

Nä nu e de dags att hoppa i säng.. jag kommer förmodligen inte skriva fören på söndag igen.. men de e ändå bara jobba-äta-sova-jobba-äta-sova som gäller i helgen så de e ändå inte så intressant.. men jag lovar att skriva om de skulle hända nåt drastiskt!!!

Puss å kram å god natt :)



Jag köpte btw 2 jackor å 2 nya hörlurar från WESC.. kommer bilder på resten snart ;)





Åhhh vi e AAAIIIK....

AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK


Å alltid ska ni se oss ta poäng!!

...

Dags att städa rummet...  
                                                   

Vad tror du...


Happy time

Shohej!! Nu har den äntligen kommit.. min nya fina lilla dator!!! Så nu kan jag blogga igen.. å de ska jag göra!!!


Jag har inte varit så aktiv i mitt bloggande den här veckan.. de har varit en känslomässig berochdal-bana kan man säga, men nu är jag på toppen!!!

Tisdags till onsdag åkte jag på kryssning men min syster Siri.. vi åkte galaxy till Åbo.. båten va fin, underhållningen va okay, buffen sög apa!! men va ska man säga.. finlandskryssning lixom :-P

onsdagen kom jag hem vid 8 och somnade på en gång och vaknade upp på torsdag eftermiddag, sen åkte jag till marcelo och mös och kollade på film!

Sen på Fredagen skulle marcelo och Davis åka och träna så jag och Elin tog en kaffe i centrum å snacka lite skit med Daniella som satt där.. sen tog jag och elin en lång promenad till Elins morbrors hus som stog tomt under helgen, och lyssnade på musik och bada bubbelbad.. hur mysigt som helst!! Sen gick vi båda till våra grabbar när dom tränat färdigt och sen möttes jag och Elin upp igen på biffen och drack cider.. första lagliga drickan med Elin som nyss fyllt 18 :) de va med andra ord en toppenfredag!!

I Lördags mötte jag upp Anna i spånga.. vi gick och köpte en grillad kyckling, vitlöksbröd och en flaska vin och gick hem till Lossan och Ruya för att laga en härlig middag, sen bakade vi en superfin tårta med dulce de leche (kokad kondenserad mjölk) och grädde med grön karamellförg.. den såg giftig ut men ja tyckte iaf att den va god!! den hade nog smakat mycket bättre om vi låtit dulce de lechen svalna, men de gjorde vi såklart inte, palla vänta lixom :-P sen kom Sandra over ochså med bilen och vi satt å snacka i timmar.. vid halv 1- tiden kom vi på att sandra faktiskt hade bil så vi kunde ju dra in till stan en snabbis!! Så vi fixade iordning oss snabbt som attan och åkte in till stan!! vi kom till skanstull vid halv 2.. turbodansade i en timme och åkte hem.. vi kom vi segra, vi gick.. precis som de ska va!!

I söndags låg jag kvar och som i Lossans säng och kolla Tv hela dan, tills hon kom hem från jobbet, sen kollade vi på filmen Click och drack massa the!!

I går, Måndag åkte jag och Marce hem till Nina för att han skulle tattuera henne.. 2 illertassar i nacken vart de!! Hon har skaffat 2 illrar, 3 afrikanska igenkottar, som nog va de sööötaste jag sett på länge, och så har hon skaffat en papegoja
som heter Harry och gillar att busvissla.. vi vart väldigt goda vänner jag och Harry..
Efteråt gick jag och marcelo på en låååång promenad på Gärdet och Lidingö, sen köpte vi massa fina kläder på WESC.. jag köpte en jacka.. en klänning, och ett par hörlurar! Marce köpte en jacka, 2 tröjor, 2 par badbrallor och hörlurar.. så vi kände oss väldigt fina å skulle gå ut och käka på resturang, så vi dushade å satte på oss våra nya kläder.. men då typiskt nog var alla resturanger stängda i bålsta.. så vi fick gå till ica och köpa Gorby's.. och till råga på allt var dom starka ostbågarna slut på ICA.. förjävligt tycker jag!! men annars va de mysigt :)

Å här kommer lite bilder..

Min Fina lilla plutt-dator


Marce plågar Nina lite




Marce tattuerar och Nina gör grimaser för att tänka på annat



Arga leken börjaaar.. NU!



Jag vann haha



Och en liten bild på mig :-)


Tidsfördriv



Tänkte svara på lite frågor om mig :)




Höger- eller vänsterhänt:
  höger
Humör just nu: likgiltig och trött 
Favoritgodis: Lakris
Är det nåt du absolut inte äter:  Tonfisk (de e kattmat förfan) 
Kläder just nu:  leggings, långt stort linne och luvtröja
Musik just nu:  Richie Spice 
Vad sa du senast:  God natt till Marcelo
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:  1930- talet eller 1700- talet
Sommarplaner:  ta körkort, festival och åka till grekland
Fisk eller badkruka:  badkruka i sverige iaf
Saft eller alkohol: konstig fråga... 
Längd och vikt:
  163 cm 55 kg
Hur många kuddar sover du med:  5.. men jag föredrar igentligen 1 :-S
Favoritväder:  28 grader och sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en kniv, en bok och musik 
Spelar du nåt instrument:  nej, spelade gitarr trummor och synth när jag va liten
Morgon- eller nattmänniska:  natt
Sparare eller slösare:  slösare..
Vem är viktigast för dig:  alla som jag älskar
Bästa film: Just nu är nog Taken och slumdog millionaire, annars the notebook såklart
Tror du på liv på andra planeter:   ingen aning...
Kommer du ihåg din första kärlek:  Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja, vi är fortf tillsammans
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på mirakel:  ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:  ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra:  de beror på vilket humör jag är på
Ser du på kärleken som ett misstag:  nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor:   4
Bio eller promenad:  promenad och bio :-)
Är du kittlig:  Ja
Snarkar du?  tror inte de.. hur ska jag veta, jag sover ju
Stjärntecken?  Oxe
Rädd för insekter?  nej men jag äcklas av vissa
Största svaghet:  Skor
Det här är jag bra på:  baka
Bästa bok? De oskuldsfulla
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga eller bli osynlig
Vad vill du jobba som?  Buissnies woman
Chips, morötter eller godis? Godis 
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok?  Nej jag gjorde.. nu skriver jag blogg :-)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har piercing i tungan och 2 tatueringar
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)  de går i perioder
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? möjligtvis om jag redan va döende
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
 Hur många syskon har du?  4 och en till
Är du rädd för blod?  Nej
Saltar du på maten?  ibland
Gillar du att sjunga?  sådär
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför?  Omvårdnad för jag ville bli barnmorska
Anser du att du är stark?  oerhört
Brukar du sola?  när solen skiner.. jag har inte tanorexia direkt
Vad gör du om du får hicka?  tittar upp i luften och sväljer 3 gånger samtidigt som jag håller andan
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget?  Te!!
Har du en besatthet? Jag hatar öppna dörrar och måste alltid ha en super-ren säng, byter lakan lite för ofta kanske...


Tack för intresset  ;-)

V-75= storslam!!!!

Sitter nu hemma hos Lossan å kollar på när hon å Lexi gör sig iordning för att gå till solvalla å spela på hästar.. hoppas dom drar hem en supervinst så dom kan köpa mig en gigantisk båt som jag kan segla runt karibien med... bäst för dom att dom satsar rätt nu då :-P


Snart ska jag hem å flytta in ett skåp i mitt rum eftersom min syster Ansan tog med sig sminkskåpet när hon flytta... får väl duga med ett skåp då.. :-/

Jag har börjat fota lite med min nya kamera nu.. har inte fått så grymma bilder än men jag jobbar på de :D

Har inte så mycke vettigt att skriva så de får väl ta stopp här för tillfallet :-P

Har fixat körkortstillståndet nu så snart blir de ut å köra för mig ;-)

ciao så länge ;-D

...

Hittade ett gammalt inlägg som jag aldrig postade som jag skrev i januari precis innan min morfar dog... en dag kom jag ditt och han var jätte pigg och pratglad och pratade gamla minnen och då berättade han om en nära döden upplevelse som min syster och morfar var med om... såhär skrev jag 7 januari -09:

  Idag försov jag mig.. ja vakna vid 11 å slängde i mig en kopp the och åkte till morfar... vi satt å pratade om massa saker bla. när han och min syster va i Madrid förra sommaren... När dom skulle flyga hem till Sverige igen så gick planet sönder mitt uppe i luften... planet störtade i flera minuter.. alla skrek.. många spydde.. några bad till Gud... Min morfar satt bara och tänkte att hans tid nog va inne medans min syster satt å sa Oh Shit, Oh Shit, Oh Shit!!..De här kan bara inte va sant!!!
Flygvärdinnorna sprang omkring i panik och alla var berädda på att störta ner i en smärtsam död....

Men tillslut fick dom kontroll över planet och det kunde landa säkert...


Jag brukade hälsa på morfar ofta.. de 2 sista veckorna i hans liv jobbade jag tom gratis på sjukhemmet som han bodde på, för att kunna vara nära honom om något skulle hända... Mamma satt vid hans sida varje dag ända in på kvällen för att han aldrig skulle behöva va ensam... Han va helt klar i huvudet ända fram tills han gick bort.. ibland fick han så mycket morfin att han knappt kunde prata eller röra sig men man visste att han va där! Därför kommer jag alltid minnas den dagen då han var helt vaken och pladdrade på om saker han hade varit med om! Haqn gich bort den 20 januari på mina systrars 25-års dag! Han sa flera veckor innan att han skulle se till att bli frisk tills dess så att han kunde bjuda ut oss på den resturangen som vi firade hans födelsedag på.. närkrogen Spången.. (min käre morfar var down to earth) men han blev inte bättre... så jag tror att han valde att åka upp till himlen så han kunde vara med och fira iaf istället för att ligga och ha ont i en sjukhussäng!!  Vi ses igen morfar! På andra sidan!! I love you grandpa Doug!!

Regnbågsbron



På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefullt för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar föra alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda , utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell dom varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare,
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...



Vila i frid Effie, Zoë, Tussi, Trixie m.m.


Zoë <3





Härliga måndag!

Jag är glad idag :-) Jag har beställt en ny fin laptop, jag har fått en kamera och jag ska få en ny mobil i veckan... ja, jag är matrealist.. men låt mig va de!!!

Idag gick jag upp halv 9 på morgonen och började städa och plocka i mitt rum som jag aldrig tycks bli klar med!!! Jag fattar inte hur jag kan ha så mycket saker överallt.. jag slänger och slänger men de e ändå fullt av prylar!! Jag har tex ett skåp och 4 stora påsar fulla med hudprodukter, perfymer, hårprodukter m.m... de e inget jag kan slänga lixom men jag vill inte se allt!! När jag går in i mitt rum vill jag att de ska va lugnt och fint å inte en massa plotter överallt!! Jag kanske borde ringa till nån expert som kan hjälpa mig med smarta förvarings-lösningar!? Om inte du kanske har något tipps?? Jag kommer nog på nåt så småningom!!



Valparna här hemma börjar bli stora nu iaf! Dom har fett mycke energi och springer runt so dårar i sin hage, de e asroligt att kolla på! Kliver man in i hagen blir man attackerade av valp-pussar, kanske därför jag är så glad?

Det tråkiga är att vi satte in en anons i en hund-tidning med telefonnummer hem ifall folk är intresserade av att köpa valp, men när tidningen väl kom så hade dom råkat trycka fel och svängt om siffrorna i vårt telefonnummer... så pappa ringe det nummret för att be dom hänvisa till oss istället om någon ringde... men den stackarn kunde ju såklart inte ett ord svenska!!! Typiskt!!! Det kanske finns hur många intresserade valpköpare som helst där ute, bara att dom kommer fel när dom ringer...

Så nu har vi iaf 3 valpar sålda och 4 kvar.. dom är 5 veckor och galet söta!!


      Ni kan kolla mer på http://.www.hazelgrove.se Om ni känner nån som är valpsugen?? tveka inte på att ringa!!! ;-)



Nu tänkte jag luta mig tillbaka osh lyssna på lite skön musik, ta en kopp the och rensa i garderoben!! Hörs sen! Ciao!






Ville bara lägga upp den här fina bilden på mig och Marce från Cafét





Fattar nada...

Jag förstår ingenting... Vad är det du inte kan säga... jag undrar om de e så som jag tror.. bara att jag igentligen inte vill tro de inners inne... när blev de såhär? Varför kan de inte bara va som förr?? Allt har ändrats sen du började va med dina "nya" kompisar.. men hur långt ska de behöva gå??




Jag känner inte dig längre...










 Arne <3

RSS 2.0