jävla dagis..

God morgon världen!! Inte så fint väder men ändå va jag uppe med tuppen i vanlig ordning! 3 hundar och 2 trötta människor att väcka.. de gick iaf bra :-) idag ska jag åka och köpa mina efterläntade garderober, om jag lyckas väcka min pappa som nu helt plötsligt går upp efter 10 om dagarna.. skönt att va hemma-pappa antar jag :-P

Jag blev fan lite chockad av hur många som försvarar sin älskling.. flera stycken som e hans tjejer.. men jag svarar inte på anonyma komentarer och ja de e väl klart han va otrogen mot mig också om han vart det mot alla andra.. jag e inte så jävla naiv att jag tror att jag kan förändra folk som inte vill ändras.. jag har gått vidare och jag e inte ett dugg ledsen för att jag inte e tillsammans men den snyggaste killen (?!) va vet ni om det?? haha jag bryr mig inte längre, jag vart bara sur när jag fick reda på att han behandlar sina nya tjejer som skit och tycker att ni förtjänar att va lyckliga, så om han gör er lyckliga e de bara att go for it! men tänk bara på vad ni ger er in på!

Anywho..
Igår hjälpte Calina mig möblera om mitt rum, å flytta på min jävla TV som typ väger ett ton!! Dags som fan att köpa ny, men de finns så mycket annat man måste lägga pengar på nu när man bor "själv". Idag och imorn e jag ledig, vet dock inte va vi ska hitta på än.. Calle ville att jag skulle följa med henne till sitt nya jobb också för att hämta schema.. drygt bara att de e piss väder..

De e föresten nån jävel som har slängt en gammal pissblöja utanför dagiset nedanför oss, den har legat där i 3 dar.. man kan ju undra om nån hade tänkt att plocka upp den för de e inte de mysigaste att se på morgonen.. jag e ganska trött på att bo breve ett dagis.. varje morgon kl 7 vaknar man av gallskrik från 40 ungar, jag tror att dom barnen får socker hela dagarna för nåt måste dom fan gå på! De e väl inte normalt att ungar e helt hypade från 7 till 17.. isåfall ska jag aldrig ha barn..


Lite uppdatering..

Nu kommer det börja kacklas och skitsnacket kommer börja flöda om mig pga det jag skrev innan, men I couldn't care less!!

Nu har jag vart ute med alla hundarna och druckit massa kaffe. Calina ligger sött och sover på vår nya soffa, ska nog väcka henne med doften av nybryggt kaffe.. ställa sig såhär på morgonkvisten och baka bröd känns lite väl ambitiöst..

Idag e de rätt fint väder.. funtar på om man kanske ska hitta på något.. vet dock inte om jag pallar släpa med mig 3 hundar på äventyr.. får se..

I helgen jobbade jag på kvällarna och ställte ut Blossom för första gången i lördags! Fyfan va jag kände mig töntig när jag sprang runt där som en bög med min hund haha! Blossom tyckte de va skitkul iaf och hoppa runt som en galning och bet på kopplet, det ska hon ifs inte göra men jag skratta bara! När hon skulle stå fint och lägga en pose, satte hon sig ner först, när jag sa nej la hon sig ner, snurra runt, satte sig i fot position och gav vacker tass.. det ända hon inte gjorde va att stå! Men tanterna som stog å titta på skratta bara och fråga om jag tränar bruks med min hund.. syns det sa jag?! :-P

Hon fick iaf en 1a och kom 5a i konkuransen, på kritiken stog det att allt va fint men hon rör sig lite valpigt.. de e ju klart, hon e en valp! Hon fick iaf en stor röd rosett som jag har hängt upp här på väggen.. fyfan jag har blivit en sån jävla hund-fjolla.. men men, kul va de iaf :-D





Det nya tillskottet i flocken är Mike som är Amstaff/rednose!
Just nu ligger han, Blossom och Kandi breve mig och solar! Mys!





Tjillivippen!


Gå vidare!

Asså jag har inte orkat bry mig om allt som händer i mitt gamla liv, men nu kan jag fan inte låta bli.. jag tycker det är förjävligt att en person ska påverka så många människor.. jag vet själv för jag har själv varit där, men snälla tjejer, klipp honom helt! Han har alltid vart såhär och kommer aldrig förändras! Hans mål är att vända alla sina tjejer mot varandra så dom inte kan avslöja saker om varandra, han snackar så jävla mycket skit om en och när man ifrågasätter vad han sagt säger han bara; hon e störd i huvet, e mytoman, ta inte åt dig för du vet att du e den ända för mig! Tjejer snälla gå inte emot varandra! Jag har skapat ovänner pga av honom, säkert jävligt bra tjejer som jag knappt ens träffat! Helt jävla onödigt!
När det igentligen borde va vi som går ihop mot honom! Han är inte värd någon av er, för han kommer aldrig förändras! Han har vart otrogen mot ALLA sina tjejer och sålänge alla tjejer bråkar med varandra om honom så kan hans spel pågå hur länge som helst. För det är det allt är för honom, ett jävla spel! Så gör som jag och klipp banden helt! Det kommer kännas mycket bättre och det tar inte lång tid innan man inser att man slösat bort månader, veckor, t.o.m år på någon som inte e värd en endaste känsla av dig! Glöm inte att det finns bra killar ute i världen, man måste bara ta steget ut!! Han kommer aldrig kunna ge er den lycka ni förtjänar!

Ta mitt råd, gör som jag och klipp banden!

Livet är underbart..

.. och jag mår så jävla bra nu!! De e därför jag inte sitter framför datorn och ugglar om dagarna.. Jag är så glad att mitt liv har tagit en vändning.. jag visste inte att de kunde va så här bra att känna sig fri men fan va underbart det är just nu!! Så ni små incest-barn som tror att jag tagit livet av mig, jag säger bara HAHA nej nej fan de e heeeelt tvärt om! Jag lever som jag aldrig förr har levat!

          ..och så har jag träffat dig..

RSS 2.0