Förlåååååt

Förlåt förlåt förlåt!!! jag har inte haft en dator på 2 veckor så jag har inte kunnat blogga men imorn så looooovar jag att skriva!!!!


De har hänt massa nytt, jag har tex fått en lillasyster och min hund har fött 7 valpar!!! så stay put!!!

Puss å kram :-)





Fredagskvällen!

Halloj :) Nu sitter jag i köket och snackar lite skit med min käre pappa och bror... pappa lagar mat, Henke dricker en öl för att lugna nerverna innan en date.. och jag bloggar :)


Igår va jag ju som sagt hemma hos min bror för att fira honom! Jag köpte lite anti-rynk produkter från Biotherm.. tänkte att de skulle passa bra nu när han e 30! De va Mysiht.. Martin hade bakat en tårta med grädde och garnerat med Geléhallon! Den va jättefin.. jag har tyvärr ingen bild på den för den gick åt rätt snabbt!

Innan vi åkte dit så dansade jag.. vi lärde oss nån ny koregrafi som va sjukt krånglig så jag har mycket träning framför mig.. men jag sätter den nog tillslut!

Min bror Martin jobbar som.. datanörd? nåt sånt iaf.. så han ska hjälpa mig att designa min blogg eftersom jag knappt vet hur man startar dotorn... jag är någ för gammal... när jag växte upp fanns knappt färg då datorn! okay lite överdrivet men de känns så!


Efter kalsaet så åkte jag, Henke och min syster Siri och mötte upp Lossan på närkrogen som ligger precis under hennes lägenhet.. men vi fick inte nog där så vi drog till en lite större krog i Jakan som heter Pergola (den här gången behövde jag bara visa leg en gång!) Sen drog vi vidare till en (Klubb) som kallas MP... de va en spontan men jäkligt rolig kväll!!

När vi skulle gå hem blev Lossan sjuukt sugen på chili-cheese men till vår fasa så fans inget max eller burgerking öppet nånstans! Sorgret gick vi till grillen istället för att komma på nåt annat att äta! Sen när vi kom is, som en gåva från ovan, såg vi en skylt där de stog att dom hade chilicheese!!! Av ren lycka så köpte vi 25 stycken och en varsin kebabtallrik... vi fick sjuts hem av Henke och sen så fort vi va hemma så tryckte vi i oss allt!!! Sen somnade vi nästan på direkten... nöjda, mätta och väldigt belåtna!!!



Idag ska jag träffa några vänner från gymnasiet som jag inte träffat på nästan 2 år!! Ska bli jäkligt trevligt faktiskt!!!


När jag är hungrig så är det inget som stoppar mig!!!!!




Kram på er!!!!

Cravings!!!

Jag är ilsken som en Oxe just nu och är i akut behov av vin!!!! Jag ska ner och supa mig redlöst full och försöka bli på bättre humör!!!

Jag svarar på alla era inderbara komentarer om jag klarar av det när jag kommer hem! annars så blire imorn bitti!!!

Kram på er alla!!!!


Grattis bror!

Nu har jag precis dushat, och medan jag väntar på att mitt hår ska torka så läser jag bloggar samtidigt som jag försöker skydda mina mackor från min matglada katt Harry!! de e inte lätt men de går!!

Snart ska jag möta upp en vän jag inte träffat på länge för att ta en fika inne i stan, sen ska jag till Bålsta för att fira Marcelos bror som fyller år idag!!

Min bror Martin fyller 30 idag!! herregud! Men vi ska fira honom imorn... måste komma på en bra 30 års present bara.. några förslag?


Jag hinner inte skriva så mycket mer nu för jag måste jalla lite så jag blir klar, men jag kommer tillbaka ikväll!!

Ha en bra dag!!!

Kram Vanessa Amy Skoog!

Dagen idag...

Shit va spännande Dirty sexy money, jag dööör!!!!


Just nu sitter jag å slökollar på seinfelt, har precis sett Grey's å dirty sexy money! Idag har jag inte gjort nåt alls typ, läst bloggar, kolla på TV, kärleksgnabbat med killen och städat lite!! Jag tänkte hoppa in i dushen snart och sen gå och lägga mig! Jag har känt mig lite småförkyld idag.. beror nog på att jag trotsade snöstormen igår och hade min höstjacka på mig.. Inte smart!! Men jag är så trött på att gå runt i min stora vintejacka dag ut och dag in! Jag vill ha sommar nununuuu så man kan gå runt i tunna fina somriga tröjor och tydskor!! Fan jag vill inte ha snö längre :-(





Min kära vän Mimmi

Nu sitter jag och skriver på msn med min käre vän Mimmi!!! Vi har känt varandra sen födseln och vuxit upp som syskon... vi bodde vägg i vägg som barn  och hennes mamma var min dagmamma! Hon är den som känner mig bättre än jag känner mig själv och vi räknar in varandra i varandras familjer... MAn skulle kunna säga att vi är som kusiner.. fast inte bioligiskt!

Hon har varit med mig genom alla up's and downs och som barn när jag låg på sjukhus svåtr cansersjuk så höll hon mig sällskap på jukhuset och fick mig på bättre tankar! Jag har alltid kunnat ringa henne dag som natt och hon har alltid något smart att säga!! I Juni 2007 flyttade hon till Tokyo för att följa sin dröm om att bli.. (nånting med TV-spel) och leva i Japan... hon har velat det så länge jag kan minnas och Sverige didn't do her right!


Jag är jätteglad för hennes skull men samtidigt så känns det som om jag går igenom en jobbig skilsmässa, med tanke på att hon inte har planer att komma tillbaka!! Jag blir så glad av att prata med henne och när hon kommer och hälsar på en gång om året så känns allt som vanligt igen, som om hon inte ens varit borta... men när varje gång hon åker tillbaka så gråter jag... jag blir oftast inte lessen när jag ska skiljas ifrån någon för jag vet att vi ses igen.. men Tokyo är så långt bort.. och att prata genom datorn känns inte som samma sak!!

Jag ska försöka samla pengar så jag kan hälsa på henne och se hur hon lever.. De måste vara hur spännande som helst!!!

Ni kan läsa om hennes äventyr på hennes blogg;

kiminostyle.blogg.se







Mimmi och jag som glada 16- åringar


God morgon

Nu har jag vaknat efter en lång och skön sovmorgon! Jag kände verkligen att det behövdes!

Jag har inte hunnit prata med någon idag så jag vet inte vad som sker idag, men jag känner för att ligga i min säng hela dagen, dricka the och läsa bok ända fram till Grey's ikväll!! De ska bli såå skönt!!

Jag slänger nog in ett par inlägg till under dan.. jag kan inte hålla mig borta från alla bloggar en hel dag, jag skulle bli galen!!

Tisdagen

Imorse vaknade jag upp till att läsa alla fina komentarer jag fått på bloggen! Det gjorde verkligen min dag ska ni veta!  Sen mötte jag upp Lossan i Kista centrum för att göra några ärenden och kolla lite kläder, jag hittade massa saker jag vill ha som vanligt, men får vänta tills pengarna kommer in nästa vecka innan jag kan köpa mig nåt fint! Första fokus ligger att spara pengar till resorna i sommar , däriblad Magaluf (har aldrig riktigt velat åka dit men majoriteten bestämde). Sen ska jag ju köpa fina tapeter så jag kan göra om i mitt rum! De kommer bli såå fint!!!

Efter Kista åkte vi hem till mig och tog en kopp the och snackade lite skit med pappsen, sen gick vi ner till Caledonian och mötte upp Siri, Sanna och Katta som hade varit på vinprovning, sen kom Conny, Henke och Ansan ner också! Ett glas vin blev till två och helt plötsligt hade vi missat både Den rätta för Rosing och Desperate houswhives, så de va lika bra att stanna kvar en stund till!!


Att råka springa in i någon man inte sett på länge på ungdomsmotagningen är en lite jobbig situation, men ett tipps; säg för guds skull inte vad gör duuu här!!! (du kan nämligen få samma fråga tillbaka)


Imorn har jag inga planer alls! Tänkte sova ut efterom jag knappt fick någon sömn alls inatt (vet inte varför, för mycket tankar kanseke?) och sen tar jag dagen som den kommer! Något förslag om vad man kan hitta på nu när tvätten är klar??





Jag fick ett sms idag av Marcelo som sa att någon hade blivit skuten utan för hans hem!! Skuten! Jag fick panik! Jag har gått där 10000 gånger och tänk om det hade hänt just när jag gått där!! Det va tydligen en 16 årig kille som hade lekt ball men en soft airgun, och när polisen kom så började han skuta mot dem! Polisen svarade med två skott i benen på killen! Sackarn, men hur dum får man va igentligen??


16- åring skjuten av polis i Bålsta En 16-årig pojke sköts i benet av polisen i samband med ett ingripande i Bålsta på tisdagen.
- Han drog vapen mot polismännen och en av dem avlossade ett skott som träffade honom, säger Gunnar Edlund, presstalesman vid Uppsalapolisen.

 

Skottdramat inträffade vid en tandläkarmottagningen i närheten av pendeltågsstationen i Bålsta vid 12.30-tiden på tisdagen.
- Vittnen har berättat hur mannen for runt i Bålsta och betedde sig allmänt besynnerligt och förvirrat. Han verkade lite luddig i luvan och ska bland annat ha knackat på dörrar och bett folk om deras bilnycklar. Någon såg att han hade en pistol i handen och någon att han hade den i byxlinningen, säger Gunnar Edlund.
Pojken ska även ha ringt hemma hos en kvinna och när hon öppnade dörren ska han ha sagt åt henne att ge honom pengar och nycklar.
- Men hon slet igen dörren på en gång, säger Gunnar Edlund
.

Siktade mot polisen

När den första polispatrullen kom fram och pojken fick syn på polismännen försökte han springa därifrån.
-  Men efter ett tag vände han sig om och riktade pistolen mot polismännen, säger Gunnar Edlund.
I det läget avlossade en av poliserna ett skott. Skottet träffade pojken i benet och han föll till marken. Det visade sig att vapnet han hade på sig var ett så kallat soft airgun.
- Men de är väldigt lika riktiga pistoler. Är man inte väldigt vapenkunnig eller tittar på det på riktigt nära håll så är det svårt att se skillnad, säger Gunnar Edlund.

Förd till sjukhus

16-åringen fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala för vård. Det är oklart hur allvarligt skadad han är. I nuläget misstänks han för hot mot tjänsteman.
- Eventuellt kan det bli tal om grovt brott. Vi får se vad som kommer fram i förhören med honom och vittnena, säger Gunnar Edlund.
Polisen har även sinlett en intern utredning rörande händelsen.
-  Det görs alltid när poliser avlossat sina vapen i tjänst, även om det bara handlar om ett varningsskott. Vapnen tas i beslag och platsen besiktigas för att utreda om det var fara för någon annan. Vi måste faställa lagligheten i handlingen, säger Gunnar Edlund.





Asia Straight! Här för att stanna!

Jag såg pecis reklamen för schwarzkopf Gliss Asia straight, å tänkte bara säga att de funkar! Okay inte exakt sådär att alla korkskruvslockarna blir spikraka efter en tvätt men de funkar. Jag har lockigt hår som jag brukar tvätta, föna sen platta. Jag är verkligen sämst på att föna (mitt hår brukar se ut som svinto när jag e klar), men med Asia straight så kan jag föna det! Jag behöver bara borsta och blåsa sen är de klart!

I Love it!
                                                                          



Nu har jag förövrigt precis målat naglarna, sitter och kollar på Jay Leno, och vänta på att sex and the city ska börja snart på Comedy central.
Blev inte så mycket läsande idag, jag fastnade i bloggvärlden istället!
Jag började skriva blogg för att jag skulle skriva av mig lite ibland men nu när jag ser att mina läsare blir fler och fler för varje dag så får jag ännu mer lusta att skriva! Jag ser även fram emot att läsa massa olika bloggar och se vad som händer i andras vardag! Trodde inte det skulle bli så men jag är fast!

Bara gråter å gråter!

Jag kan inte sluta gråta... tårarana bara fortsätter spruta!!
Jag råkade zappa förbi 4an, å spårlöst är ju på... guuu va jobbigt!! Jag klarar inte av å kolla på sånt här utan att gråta, jag vet  inte varför men det är något med återförenande som sätter igong nän slags känslo-hormon i mig som gör att jag bölar!
Men nu ska jag kolla på RAW så jag kan skratta istället!!

Måndags kvällen

Nu har jag just klivit innanför dörren efter att varit och handlat på Coop men min käre far!!
Han blir alltid så grinig när jag ska följa med för då handlar vi alltid för dubbelt så mycket, men jag förklarade för min far att kvinnor har en kännsla för saker som verkligen behövs!! Han syckade bara.. men jag tror han förstog :)


Jag köpte iaf en ny bok som jag tänkte börja läsa ikväll; Sanningen om diamanter av Nicole Richie. Jag har hört att den är bra så jag tänkte att jag skulle ge den ett försök!!


Någon som har läst den?






Ikväll ska jag ha en all about me- kväll! Jag har nu snart tvättat klart alla kläderna! sen är det bara att vika alla mijoner klädesplagg och trycka in dom i garderoben! Sen tänkte jag måla naglarna, platta håret och lägga ansiktsmask, tända lite ljus och kura ner mig i sängen med en kopp the med honung, och så ska jag läsa! Mmm så mysigt jag ska ha det!!

Men jag tänker ju inte missa RAW på kanal 5 kl. 21.55!!!


Konst eller klotter?

Många anser att graffiti är klotter, andra säger att det är konst! Jag tycker att så länge man lägger ner tid och tanke bakom det så att de blir en snygg målning och en färgklick på en bit grå betong så är det konst!! men sen finns de idioter som missbrukar och bara kluddrar på massa trams!


Konst eller klotter?!

Vad tycker ni?!


Kläder kläder överallt

Om man sticker in huvudet och kikar in i mitt rum, skulle man kunna tro att en bomb har slagit ner! Mitt ibland alla flyttkartonger och påsar, ligger alla mina kläder! Japp Alla! Jag kände att jag behövde göra något drastiskt, så jag ska tvätta alla mina kläder och försöka rensa i min garderob. Jag har 4 stora garderober fullproppade med kläder, men ändå så känns det som att jag har på mig samma sak varje dag. Känner alla så? eller är det bara jag? Hursomhelst så ska jag rensa så mycket jag kan så jag får plats med alla fina vårkläder som jag tänte köpa, jag vill ju inte behöva köpa en femte garderob.. eller? hmm.. kanske ska bygga en walk in closet.. mitt rum ser i.f.s. redan ut som en..



..




..Nu när jag sitter å läser här så börjar jag tycka lite synd om dig!! Om du verkligen inte mår bra, säg det då istället för att dra på dig ett fakesmile och lossas som att värlen är underbar, för jag vet hur du mår.. det synns långa vägar!! Men de finns inget jag kan göra eller säga som "vän" till dig om du inte är ärlig!! Jag vet att allt inte blev som du tänkt dig men de går fortfarande att komma tillbaka så länge du vågar.. ditt "nya" liv som du kallar det gör dig inte lycklig! Så slit dig loss från dom och kom tillbaka.. du måste som sagt bara va ärlig, mot dig själv och oss!!..

Proud fake!

Det är så många som lägger upp bilder på fina märkeskläder som dom köpt.. jag är ju inte riktigt gjord av pengar så jag tänkte lägga upp en bild på mig iklädd fake-gucci! Japp det står fejk och jag skämms inte över det alls!!!

Här är den, de va på förra nyår :)


Vin å stackars Bella

Myskvällen blev till vinkväll... som de oftast brukar bli.. men inget fel med det!!

Nu sitter jag och Lossan å knappar på varsinna dator som värsta lan-töntarna och kollar på roliga klipp på internet om blondinbella tex... rätt elakt att hon har en hel blogg som bara går ut på att mobba henne!! Lite cred ska hon ha för att hon pallar med sån skit... jag skulle bli helt vansinnig tror jag!! Hon gör ju bara sitt jobb, å hon känar ju kalasmycke på de också!!!


Nä nu ska jag dricka upp mitt vin å vara lite social :) Skål på er!!


Pannkaka

Vaknade vid 2 tiden hos Marcelo, åkte sedan till spånga och fikade med mina syskon en stund!


Jag mötte upp Lossan på tåget för en lugn hemmakväll och bestämde mig för att laga en ugnspannkaka med blåbär oh hallon till henne och mig :) så här fin blev den :)





Lätt som attan att göra!

Vispa ihop 6 ägg, 14 dl mjölk, 7 dl mjöl och 200 gram frysta hallon och blåbär!
Lägg smeten i kylen i minst en halvtimme.
Häll över i en djup ugnsform och grädda i ugnen i 20-25 minuter på 225 grader!!
Klar att äta.. med lite grädde och socker till så blir de mums!!



Där seru Lossan, jag är en stolt houswhife!! ;-)

Boktipps

Jag är inte den som läser böcker, men jag skrev tidigare om den här boken och den är sjukt bra!
Den är som sagt skriven av och om 3 systrar som växer upp i en sekt och tvingas utstå pedofileri och prostitution.. den är hemsk men bra.. nu har jag läst ut den och den är verkligen att rekomendera!! På svenska heter den De Oskuldsfulla!





Någon som har nåt tipps på en ny bok jag kan läsa??

Lördag :)

Hallå hallå :)

Nu sitter jag och knappar på min nya fina dator och smuttar på en kopp the med honumng i! Jag har blivit förkyld så det är mycket synd om mig :(

Idag ska jag och Marcelo gå på bio och se Borta bäst, hemma värst med Reese Witherspoon och  Vince Vaughn. Den verkar bra på trailern iaf :)



Igår åkte jag hem till min vän Lossan och tog en snabb fika med henne och Alexandra som just har kommit hem från Jamaica! Brun som en pepparkaka va är hon men jag är inte ett dugg avundsjuk!! *host*

Efter det mötte jag upp Marcelo, Pia och Kim och vi åkte till Fridhemsplan å drack några öl och sedan åkte vi hem!

Innan vi åkte in till stan kollade jag upp när sista tåget skulle gå. 01.43 gick sista så de va ingen stress... kl. 01 kom vi till centralen och läser på skylten att nästa tåg mog Bålsta går 05.13! PANIK!! Jag och Pia sprang snabbt till perrongen och skrek argsint att detta minsann var fel och kan bara inte stämma! Marcelo blev asarg och trodde att jag bara hade hittat på när tågen skulle gå (varför skulle jag göra det?) Men när vi väl kom fram så sa spärrvakten att det var fel på skultningen och tågen skulle gå som vanligt!!

När vi stog och väntade på tåget stog ett gäng fulla småtjejer och väntade på samma tåg.. Marcelo sprang iväg till burger king och en tjej sprang efter honom... när hon såg att jag kollade frågvist på min pojkvän och undrade vart han tog vägen sa hon; Vadå e de din kille? Ja, sa jag. Oj men gud förlåt jag visste inte... sa hon... Jag kollade lite undrande på henne å sa; Va?!
Ja asså ja tänkte precis ragga på honom, förlåt!!!
haha ingen fara gumman tänkte jag... de e bara en komplimang :) Jag är inte särskilt orolig!!


När vi väl kommit på tåget skulle det ta 50 minuter att komma hem så Marcelo började ringa till sin lillebror Fabian som skulle vara hemma, för att Marce hade ingen nyckel... Jag tror vi ringde till hans mobil 15 ggr och på hemtelefonen 25 ggr... han svarade inte...

När vi väl kom fram till bålsta tänkte jag att detta kommer bli en lång kall natt!! Vi sprang hem till Marce och började ropa på Fabian och kasta sten på fönstrena... Av ett mirakel öppnade fabian å frågade vad vi höll på med! När vi skrek och sa att vi hade försökt nå honom i en timme sa han bara; Jag hörde inte, och ryckte på axlarna och gick och la sig igen!
Herregud alltså... dagens nonchalanta ungdomar... Men han va hemma iaf, de va ju tur!!

nä nu måste jag nog hoppa in i dushen så jag blir klar nångång!!
Hej hej :)

Jag är så lycklig

Jag har fått en ny dator av min kära far och jag är såååå lycklig!!! Nu slipper jag sitta ute i köket eller i Tv rummmet när jag ska skriva blogg, nu kan jag sitta vart jag vill med min fina bärbara IBM!! Tack pappa :)  nu kanske de låter som att jag har en sådan pappa som alltid lånar ut sitt lilla plastkort och alltid köper mig saker! Det är inte så alls!! Min pappa är väldigt mån över av vi "barn" ska kunna klara oss själva ekonomiskt och stå på våra egna fötter! Jag fick altså pappas gamla dator men han har installerat massa nya program!!

Sista jag fick en ny dator va ca 4 år sen kanske, då hade jag massa bilder på datorn som jag la över på en extern hårddisk som sedan kom bort, jag hade förlorat alla mina bilder!!! Men nu hittade pappa den!! Ivrigt öppnade jag den för att kolla ienom bilderna och till min förvåning hittade jag en bild på en killkompis när han står med 2 killar och leker coola, jag har ingen aning om varför jag hade den bilden men men... Namnet på bilden är; nån+Alex + Cruzito. De visar sig att han jag kallat Cruzito är min pojkvän Marcelo!! Jag har haft en bild på honom på min dator utan att ha en aning om vem han är eller att han senare skulle bli det bästa som hänt mig!! Anledningen till att jag kallade honom Cruzito var för att jag tycker att Marcelo va lik Cruzito från Blood in blood out! Men de va ju som sagt typ 4 år sen!!

Jag tyckte de va så roligt så jag va tvungen att lägga upp bilden!!
Den andra killen som jag hade kallat nån heter Diego Alex står i mitten och sen kommer Cruzito/Marcelo


Beslutsångest!

 Funderar om jag ska köpa en kamera, en TV eller en extern hårddisk?!

Calina den fina





Calina Haus och jag lärde känna varandra i 2apå gymnasiet!! Vi satt på samma tåg nåndag och pratade om att båda bodde i Spånga, vi gick av i Spånga och började gå samma väg... det visade sig att vi bara bodde 1 minut ifrån varandra, och vi hade gjort det i 10 år utan att va hade träffats tidigare.. Jag hade sett hennes lillebror Samuel flera gånger, men jag kanske tänkte på det pga att han är känd (Tsatsiki).

Jag kommer ihåg att vi sa något i stil med; Vart har du varit i hela mitt liv etc!

Vi blev goda vänner!! När mina föreldrar skulle köpa hur i Grillby, mellan Enköping och Bålsta, skulle Calina få bo med oss där och vi skulle ha ett eget 2 vånings hus att dela på, jag å hon! Som tur var flyttade vi aldrig ut på landet.. men de hade varit kul å bo ihop med min Calle!!

Åren gick och Calina bestämde sig för att lämna mig för att följa sitt hjärta, och bestämmde sig för att flytta ner till Vänersborg! Nu har hon bott där i snart 2 år och jag saknar henne skarpt!! Det va så skönt att alltid ha en granne som man kunde ringa när som helst oh bara gå ut å snacka skit!!!

Men nån dag kommer hon tillbaka till mig!!

Fula skor!

Lite irriterad blir jag när mobilj'veln inte funkar som den ska!!! Jag kopplar in mobilen i datan, de står att den är inkopplad.. sen händer de inge mer.. de går inte hitta mobilen nånstans på datan å jag e jäkligt trött på låtarna jag har nu... j*vla skiiiit!!!!


Idag har iaf vart en mysig dag... jag åkte in till stan och fikade med Elin idag. Vi har inte setts på jättelänge å vi hade mycket att prata om.. sen skulle hon åka och träna och jag träffade min syster Siri. Vi gick runt och kollade på skor.. Jag ska fan bli sko designer för de finns inga snygga skor nånstans!!! alla skor har öppen tå.. men inte för en tå utan för 3 typ... de e så sjukt fult!!! alla ser bara så tantiga ut!! Jag brukar köpa mellan 2 till 5 par skor i månaden men den här månaden lär de inte bli några alls om det inte händer något illa kvickt på skohyllorna!! jag gillar iaf mina fina rosa sneakers!! :D Dom är fina

God morgon Onsdag

Nu har jag precis vaknat hos Marcelo och sitter och dricker en kopp the.. han är ute med hunden och när han kommer tillbaka ska vi sola och sedan åka till Jakan för att köpa nåt spel...

Jag kunde inte somna igår så när Marce hade somnat gick jag och satt mig i vardagsrummet i en timme och läste... men sen när jag väl somnade vid fyra, låg jag och drömde mardrömmar hela natten!.. inte så kul men jag får väl försöka sova när jag kommer hem!!

Marce har smittat mig också tror jag för jag börjar få ont i halsen!! måste dricka massa the och honung!!!

hörs sen!!


Hemma hos Lossan

Japp de blev att jag åkte till Marcelo i söndags eftersom Lossan inte kom hem fören kl 9 på kvällen å hon skulle upp å jobba dagen efter :) så nu vet du Calina :)

I går vaknade jag och Marcelo upp efter en skön sovmorgon och bestämde oss för att gå till tatueraren å kolla lite inspiration och kanske boka en tid... vi tog en promenad dit med hunden, Marce hittade ett motiv och jag med... när jag frågade när han hade tid så sa han kom in om en timme! Ahh.. okay!! sa jag å vi gick hem och lämnade hunden och vandrade tillbaka... skit nervös va jag!!! Medan jag satt där å väntade på att få plågas lite, kom 4 pers in som skulle pierca sig, han tog dem först eftersom de går snabbast.. en piercade läppen, en annan tungan, en bröstvårtan och en örat... att se deras smärta lugnade inte direkt mina nerver kan jag påstå!!! Sen var det dags... jag gjorde en G-klav bakom örat.. gjorde faktiskt inte så ont som jag hade väntat mig... eftersom den va så liten så sa han att han kunde fylla i min andra tatoo som är en katt i ljumsken... kör på sa jag medan jag ändå höll på.. men AJ jag hade glömt hur j*vla onte de gjorde i ljumsken fy faro!!! men jag fick iaf kolla på nacho Libre under tiden... men jag va glad när de va klart!!! Marcelo min älskling betalade för mig.. de va en försenad alla hjärtans dag present!! :-D

Nästa vecka ska Marcelo göra sin och då ska jag ta med mig bilder å rita upp den jag ska göra i slutet av månaden... den ska börja på svanken och sträcka sig upp över ryggen och luta under skulderbladet... jag vet inte riktigt hur jag ska klara den smärtan.. men jag får väl be en bön till tatueringsguden (hoppas innerligt att det finns nån sådan) att de ska gå bra... annars är de väl bara att bita ihop och ta det som en man(?)

Idag vaknade jag upp hon min käresta och åkte sedan till Spånga för att möta upp Lossan som skulle följa med mig hem en snabbis för att ta ut hundarna... det blev även en snabb fika på det sen skulle lossan till frissan och jag läste min bok som jag har fastnat i. Jag tar med mig den överallt och känner att jag samlar vuxenpoäng för varje gång jag tar upp den och läser på tåget!! Den heter De Oskuldsfulla och är en sann berättelse skriven av tre systrar som har vuxit upp i en av världens sjukaste sekter som är grundad av en pervers pedofil som förespråkar prostitution och pedofileri inom sektens medlemmar... den är så hemsk men ändå bindande.. jag kan knappt bärga mig för att få reda på vad som händer!!!!

Igår kollade vi klart på filmen Changeling... ush vilket jobbigt skul!! jag vill att de ska komma en 2a.. men de e ju en sann berättelse så jag tror inte det händer.. :-(


Nu är jag iaf hemma hos Lossan men henne och Yrsa... och nu ska vi käka! Mmmm :-)

hej hej :)


(jag skriver snart om dig Calina)


Söndag

Ahh söndag... skönt :D
Mamma står i köket för första gången på länge och lagar kalkon :) familjen är samlad å de kan inte bli bätre!!!

Nu har jag rensat ut i mitt rum och alla mina saker ligger numera i påsar och kartonger i rummet... ingen vacker syn :-S

Henke hade visning på sin lägenhet i Vicksjö idag och det gick tydligen bra för alla som va där skrev upp sig!!

Så om allt går som det ska så flyttar min käre bror in hos oss tills han har hittat en lägenhet i Sumpan som han gillar.. men ett tag ska han iaf bo här!! Känns lite konstig faktiskt från at bara va jag, mamma och pappa hemma i 6 år till att Ansan å Henke flyttat in! Blir lite trångt med 5 hundar och 3 katter också.. även på 300 kvadrat så kan det kännas trångt.. tro mig! Men vi klarar de.. vi har ju bott 7 pers i en lägenhet när vi va små.. plus att vi även bott 7 pers i en husvagn på sommrarna som är 6,20 meter lång och 2,50 meter bred.. å de gick ju bra... fast på den tiden hade vi ifs inte massa hundar...


I fredags va Jag, Bella, Lossan, Anna, Åsa, Carro och Sandra på Friday's och åt middag.. sen skulle vi dra ut men då gjorde min onda rygg sig påmind så jag åkte hem till Marce vid halv 1.. Stackars Marcelo är jättesjuk men tvingas jobba ändå.. hata cp LidL!!!


Igårfirade vi Marcelos 2 kusiner som fyllde år och sen drog vi hem till David med Oskar jocke och Alex och kollade på Chaneling med Angelina Jolie, den va asbra å inte alls lika töntig som den verkar i reklamen.. vi han dock inte se slutet men de får bli en annan gång :)

Idag var det tänkt att jag skulle åka hem till Lossan och göra pannkakor.. men hon har inte mobilen på, så jag antar att hon kanske sover ruset av sig?
Jag får hitta på nåt annat då innan jag exploderar... de e fan inge kul å va hemma och Marcelo skulle spela ikväll.. jag kanska tränger mig på ändå.. jag har inte riktigt bestämt mig men klockan är ju bara 6 så nåt händer väl alltid!!

Nu tänkte jag platta håret ifall nån ringer :)


RSS 2.0