Måndag

Helgen va sweet! I fredags va Sandra här å drack vin å snacka skit ju, i lördags åt jag så mycket thanksgiving-mat att jag nästan sprack!! Sen drog jag till Calle å sa hej till Cissi som e på besök i Sverige, å sa hejdå till Mandis som har dragit norrut!! Efter det mötte jag upp Sandra på Söder å vi drog till nåt soft ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette.. sen drog vi till GK å svängde våra lurviga.. mina skor typ dödade mina fötter, men jag dansa så mycket så jag kände inte av de fören jag satt i bilen på väg hem till Sandra å Ille.. kul som FAN va de iaf!!!

I söndags vaknade jag av att Sandra å Ille hurtigt nog satt å käka frulle i köket på morgonen.. jag va fortfarande lite på lyset :-S efter de drog Sandra hem till mig ett tag å åt leftovers från lördagen å slappa på soffan!!

Nu sitter jag å väntar på att Loss ska komma hem från jobbet å berätta hur hon haft det nere i götet med Mr J.. hon har mycket att berätta, å de har jag med!!!
Pia kom förbi ett tag idag å snacka lite skit, vi e ju grannar numera så de e ju onödigt att sitta själv i varsin lägenhet när vi kan slappa tillsammans!!

Nä nu ska jag typ laga mat så min whifey har mat på bordet när hon kommer hem!!
Ciao fukkers



Btw så vet jag nu! ;)

Första dagen på resten av mitt liv

Va fan ska man göra..

Jag e så jävla trött på dig ditt själviska svin!! Du kan ju inte kriga efter nåt som fan å när du får det, kasta bort det å skylla på personliga problem! DU är mitt personliga problem å jag önskar dig lika mycket smärta som du åsakat mig!! Du har så mycket issues du måste lösa innan du kan gå vidare i ditt liv.. släpp allt bara å va lycklig!! Du kommer inse en dag att du slösat ditt liv på onödigt skit å ångra att du inte tog vara på det du hade, men då e de för sent!! Gör nåt av ditt liv istället för att dra ner mig hela tiden!! Jag pallar inte längre! Jag har lyssnat, varit där och tagit till mig av allt du har sagt, ändå blir du aldrig nöjd! Det finns inte mycket mer jag kan säga än att från och med nu så hatar jag dig.. de e den ända lösningen, å du vet nog varför!!!

Thanksgiving

Idag va en fartfylld dag! Jag åkte först till Habiliteringen vid 11, hämta ut min nya handdator, träffa Sofia i Vällingby, köpte spackel m.m på öb och hårfärg! Sen drog vi hit en liten stund så hon fick se hur jag bor nu.. sen kom Sandra å Loss och vi käka middag å Sandra färga mitt hår till en sprillans ny färg!! Va lite nervöst.. eller ja va nervös som FAN men de vart ändå helt OK! Nu har jag vart ute med vovven, jag å Loss konka upp en flaska vitt och ska äta cheescake som jag bakat! Hon ska åka till Götet imorn på nån Kos-reunion med Mr J, så de blir ett litet farväl ikväll! På tal om reunion.. börjar dra ihop sig för Magaluf-reunion!!!

I torsdags va de ju Thanksgiving, men eftersom mina kära systrar inte bor i Stockholm så firar vi de imorn (lördag) istället så hela familjen e samlade!! Ska bli sjukt gott med Turkey, stuffing å pumpkin-pie!! nåt man bara unnar sig 2 gånger per år.. Julen också ;-)

Efter det ska jag å Sandra ut å göra stan osäker!!

Tudiluu!!

Tisdag!

Ja nu e man hemma igen efter en dag på jobbet.. rätt drygt när Loss e ledig, men men jag får ju pengar i slutändan!!

Idag kom Rakel förbi å fika med mig å Loss innan jag åkte till jobbet, mycket trevligt måste jag säga!!

Igår tyckte Lossan och jag att vi förtjänade lite lyx, så vi poppa upp 2 flaskor vin och tog fram dessert-ost och cheesecake.. uuuunderbart!!!

..

Jag va helt tom.. panikångestatacken smög sig på.. vet inte vad jag känner, hur eller varför.. när det va som värst inatt höll du om mig å då kändes det bättre, att bara ha dig nära.. du som är mitt allt.. men även fast du va så nära så kändes du så långt borta.. när ska de bli bättre? när faller bitarna på plats? När vet jag hur det ska bli? Man vet nog aldrig.. de e bara att försöka leva i nuet och ta dagen som den kommer! Nytt hem, nytt jobb, nytt liv.. har inte vant mig än och allt e så förvirrande!
Jag har nog inte tänkt nåt på det jag gjorde för 2 månader sen.. det va inget att snacka om för tillfället, jag hann inte tänka.. antingen lösa problemet nu eller leva med det i resten av mitt liv utan att veta hur det skulle bli för oss 3.. de kommer vi aldrig veta och jag vet att det kommer fler chanser, men det är först nu jag tänker på allt.. de va rätt val när man tänker efter men ändå..

Fars Dag!

I fredags va småsystraran Lara och Yrsa här och hade myskväll med Middag hallonmousse, brieost och vin tillsammans med mig Lossi och Sandra! Mysigt som fan.. verkar som att Lara och Yrsa blivit bundisar?? De sa verkligen klick mella dom haha inte så konstigt kanske när jag å Lossi e själsfrender, att våra småsystrar klickar också!

Idag fyller Åsa och Carro år, så igår kom Anna over å käka mat hos mig å Loss, sen kom Morgan fram å de va där de börja! Vi drog hem till Åsa och drack massa bål som smaka saft men va stark som satan.. farligt dedär!! Sen satte vi oss Alla på tuben å drog in till Sture.. vi splittrades där eftersom jag å Lossa har fattiga tider just nu, så vi mötte upp Johannes och drog till Grodan ett tag istället å lät alcoholen göra sitt!! Sen körde Johannes hem Lossi till sig och sen körde han hem mig.. Johannes e vekligen bäst!!

Nu sitter jag å väntar på att min whifey ska komma hem, för jag har hennes nycklar, sen ska jag hem till min far och fika :-) skulle bakat nåt men ja e alldeles för bakis å skakis för de så de blir väl en köpt kaka från coop istället :-P

Im back..

Tillbaka efter ett litet uppehåll... jag har haft sjukt mycket att göra.. riva tapeter å spackla å massa mer.. har jobbat rätt mycket också och den lilla tid jag haft över har jag spenderat med Lozzi och Marce!!

I lördags firade vi Dia de los muertos, alla helgona fast på mexicanskt vis! Vi tände döskalle-ljus, lyssna på musik och shotta tequila för morfar.. han gick bort i Januari och vi hade som en minnesstund för honom.. de va underbart.. precis som han hade velat!!!

Sen åkte jag till jobbet, Nina fyllde år så hon och company kom förbi och fira.. trist bara att jag behövde jobba!!

Idag har jag mest tagit det lugnt.. Rakel kom förbi på en kaffe och sen lagade jag en romantisk middag till mig och Lossan med tända ljus! mycket mysigt!!

Nä nu ska jag hjälpa Lozzi att välja ut en outfit inför gala-middan imorn!!



RSS 2.0