Fredag :)

Nu e jag nydushad å fresh, sitter å väntar på att mitt hår ska torka sen ska jag hem till LOssan å göra mig i ordning och dra vidare till Friday's där vi ska möta upp Bella å Anna m.m. för att käka middag och dricka goda drinkar :)
Efter det ska vi ut nånstans.. vet inte vart än men de blir nog bra :)

I natt hade jag sjukt ont i min rygg igen och fick ta massa smärtstillande som har lett till at jag har gått omkring som en zombie hela dagen... det börjar dock avta men ryggontet börjar kännas på igen.. men de e smällar man får ta :-)

Min älskade Marcelo köpte mig ett par rosa skor idag som jag tänkte inviga!! Vi har även solat solarium.. Marce bler brun medans jag mest blev röd :-/ men några gonger till så e jag nog snart ikapp honom mohaha!!!

jaja.. nu måste jag glida :-P Hej hej :-D

Min vecka kort å gott

Varit lite seg på att uppdatera.. men de e för att jag har typ varit sjukt upptagen den här veckan!!!

I tisdags vaknade jag upp hos Lossan efter en vin/filmkväll hos henne... Då hade hennes chef ringt å fråkat om hon ville jobba, men hon kunde inte så vi ringde runt å kolla om nån annan kunde... ingen kunde så jag fick hoppa in! Jag fick stå i garderoben på resturang/ klubb Grodan på stureplan... jag va sjukt jäkla nervös för jag hade aldrig jobbat som garderobiär förr och nu skulle jag dessutom stå där heeelt själv men endast en snabb genomgång i början av kvällen som hjälp! Men som tur var stog Lossan med mig i en halvtimme å hjälpte mig i början innan hon skulle dra vidare..
De gick hilma bra måste jag säga.. jag tyckte iaf att jag klarade utmaningen galant! Innan jag skulle gå så visade hon som hade hand om stället hur jag skulle stämpla in.. nämligen med fingeravtryck! Jag kände mig lite som om jag va me i en Bond rulle.. jäkla high-tech som man säger ;)

Efter jag slutat jobbet vid 12 så åkte jag till Medis å mötte upp Siri, Amanda, Katta, Conny å Chippe på kvarnen å tog oss ett par öl. Jag råkade hamna i en konversation med en astråkig snubbe som bara pratade om sig själv.. va tvungen att köra en smitning innan ja somna! Jag å Siri åkte iaf till Sumpan sen å sov hos henne :)

På onsdan åkte jag å Siri in till stan å köpte en present till mamma sen åkte jag till Macelo...

På torsdan fick jag pengar så ja drog in till stan å shoppa lite.. sen satte jag mig på Ansans jobb å käka, sen kom Henke å hämtade oss å vi åkte till Caledonian å tog en öl sen åkte vi hem å sov :)

På Fredan tog jag en sovmorgon och åkte sen å dansade å efter de till Caledonian för att käka middag med familjen och fira mamma :)

I går (lördag) åkte jag Henke å Siri in till stan för att Henke skulle pierca sig... han skulle bara göra om sin tragus i örat som hade växt igen, men när han ändå va på G så valde han att sätta en stav rakt igenom andra örat.. såg ut å göra sjukt ont!! ush!! Senare på kvällen åkte jag hem till Marcelo med en dunk vin å ett glatt humör :) jag vart ännu gladare när jag kom till porten å han hade gömt sig under trappan, å hoppade fram och överaskade mig med rosor!! Jag vart sååå glad över denna spontana gåva från min Marcelo!! Han är verkligen världens bästa pojkvän!!
Vi satt hos Marcelo med några av han kompisar å drack lite.. sen åkte vi hem till David med Oskar å snacka skit å kolla på nån film från början av 80- talet om grafitti å brakedance...

Idag åkte jag till Spånga å mötte upp Henke å Micke.. sen åkte vi till Röda Kvarnen å mötte upp Amanda, Ansan å Conny å drack några drinkar i Amandas ära och lyssnade på ACDC!!!

Nu ska jag aldeles strax ta tåget till min käre borta i Bålsta :-D
Hej hej :)

Söndan

Söndag igen... ja har inte skrivit på ett tag... för ja har helt enkelt haft annat för mig :)

Igår va de alla hjärtans dag... jag vaknade hos Lossan, sen kom Henke å hämtade oss så åkte vi till stan å käka på Ansans jobb, sen kom Micke å hämtade mig å Lossan så åkte vi till Sneakers n' stuff å kollade på skor... vi va där innte i över en timme för Micke hade beslutsångest... de slutade med att han köpte 3 par skor...
Sen åkte vi till stan.. kolla lite i affärer sen åkte jag å Lossan hem till mig för jag skulle dusha å så.. sen åkte vi hem till henne en snabbis sen åkte jag till Bålsta...
Jag och Marcelo lagade thai mat tillsammans... en jättegod gryta mer kyckling, röd curry, kokosmjölk, bambuskott, vattenkastanjer. annanas å färsk chili... den va start men sjukt god!!!  Ingen av oss har så mycket pengar den här månaden, så vi bestämde oss för att ha romantisk middag hemma... mycket mysigare än resturang för nu fick vi ja va själva ;)
Sen kollade vi på filmen Hitman.. asgrym film!! Den handlar om en kille som blir tagen vid födselt, till en skola med bara pojkar, där dom uppfostras till att bli hitmen! De e typ en action thriller.. den va grym iaf :)

nu på söndagen sitter jag å dricker en kopp the... MArcelo är å tränar.. men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka hem eller om jag ska va kvar här ett tag... hm..

I fredags va jag hos Lossan, vi drack vin, snacka skit å åt godis :)
Jag har bestämt mig för att ta de lite lugnt, efter hur de gick förra helgen hos Nina.. ja vart kalaaaasfull å jag mådde inte så bra dagarna(!) efter... :-S

Nä nu ska jag väl slå på TVn å se ifall de e nåt kul och fundera om man skulle ta å åka hem en stund eller inte...

klockan går men inte tiden..

Jag har nästan inte kunnat sova nånting inatt... jag "somnade" vid 4.. å vaknade vid 8 av att jag hade vänt och vridit mig så mycket att lakanen hade åkt av sängen... de e mycket just nu..

Jag har kommit till ett vägskäl... båda vägarna är gråa och jobbiga... men vid slutet av båda vägarna finns det även solsken... men jag vet inte vilken väg jag ska ta för att få mäst solsken eller om jag ens kommer hinna fram till solen, vilken väg lyser solen starkast på?? hur ska jag göra för att allt ska bli bra?? de finns ingen lätt väg ut.. antingen kämpar man för det ena eller för det andra... jag kommer nog ligga sömnlös många nätter framöver för jag får aldrig några svar... hur ska jag veta vilken väg jag ska ta då??

...

Jag vet inte när de e dags att släppa taget.. om man ska de alls, eller om man ska fortsätta hålla i fast bara ta ett starkare grepp? Jag vet ingenting längre... allt e så förvirrande just nu.. ena sekunden kan allt kännas så svart medans i nästa sekund så känns de som att man springer på en sommaräng...
Jag vill bara ha svar.. på alla mina frågor... hur ska de bli? hur ska de inte bli? hur ska jag göra... ska jag släppa taget.. Vill jag verkligen släppa taget?...

Lördag :)

Idag är de lördag å ja ska på fest hos Nina... ska bli jäkligt kul... de bruker de bli :)
Nu sitter Jag Henke å Ansan hemma å dricker lite sen ska vi alla till Nina å dom ska vidare till Garbo :) Ansan ska vara chaufför ikväll för hon börjar bli lite krasslig så hon ska inte dricka..

Igår dansade jag å sen åkte jag å Siri hem å Henke å Ansan å pappa hade lagat middag.. de va asgott! Sen hyrde vi film å köpte chips... vi alla va smalade för första gången på kanske 10 år framför TVn... de va jättemysigt.. kändes precis som när man va liten igen :)

I torsdags kände jag mig lite ensam så jag Henke å Siri gick ner till Spången å drack massa öl sen åkte jag hem till Marcelo och sov :)


Nu måste jag torka å platta håret å få i mig lite vin innan jag drar :)
Chao :)

Hur ofta är man i Linköping?

Nu har jag precis kommit hem från Marcelo å tänkte börja städa å fixa här hemma... om 2 veckor ska rummet va klart å de e mycket att göra tills dess...

Igår ringde jag ju till fightcenter å bestämde att jag skulle dit å träna... men idag när jag kollade upp adressen så såg jag att de låg i korsningen drottninggatan/ trädgårdsgatan... då började jag tänka... vart fan ligger trädgårdsgatan?? så jag kollade upp de på eniro... å de visade sig att de låg i Linköping... de e inte riktigt som att jag har vägara förbi där... de stog ingenstans på sidan å alla telefonnummer som stog där va till mobil så hur kunde jag veta :S
Hur som helst så måste jag ringa till fightcenter i stockholm idag å kolla om dom har platser kvar... haha ja kände mig lagom dum när jag upptäckte det!!!

Nä nu ska jag passa på att städa medans hundarna är ute på tomten :)

Börja träna

Nu har jag precis ringt till fightcenter å ska dit imor å provträna kickboxning... kul men samtidigt lite läskigt... de e inte så kul å få spå men jag ska ändå inte börja tävla de första jag gör.. Elin började igår å om jag börjar så blir de tisdagar å torsdagar å så dans på fredagar... mycke å göra men de e skönt att få röra sig lite...

Imorse skulle jag å amanda gått på Yoga kl 12 men både hon å jag vaknade senare än planerat så vi skippa Yoga, så Amanda å Ansan är ute på en långpromenad å jag tänkte sätta mig på träningscykeln ett tag.. men först ska jag damsuga och moppa... de sägs att städning också är träning... de e fan lite jobbigt... tydligen ska man sätta på sig stilettklackar också så blir de ännu jobbigare samtidigt som man tränar hållning och benen... ja vet inte riktigt om den saken.. pallar nog inte glida runt hemma me mjukisbrallor, en tofs mitt på huvudet å stilettklackar, men städas ska de iaf göra :)

hej hej så länge :)

En härlig morgon

Jag vakande upp runt 8 idag å väntade på att städerkan skulle komma, hon brukar komma runt halv 9... men när hon fortfarande inte hade dykt upp när klockan va 11 så gick jag å la mig igen å sov till 14 :)
Jag är på strålande humör!!!
Då vaknade jag upp till solsken!! De va såå längesen å jag hatar verkligen vintern och alla fula vinterkläder som man måste gå å gömma sig i halva delen av året.. men idag är det så fint att jag nästan har lust att gå ut på balkongen för att ta en kaffe och en cigg med ansiktet mot solen... trots att jag inte röker!! men istället sitter jag i köket som nästan bara består av glasväggar, å dricker en kopp the å skriver lite.. minst lika trevligt som att röka :)

Snart ska jag börja städa, eftersom städerskan valde att stanna hemma idag, å sen ska jag ta en dush och vid 7 tiden ska jag gå ner till Spånga ett litet tag å dricka vin :)

Har haft den här låten på hjärnan ett tag nu å jag blir på så bra humör när jag hör den

http://www.youtube.com/watch?v=Rz04hvco-C0

Göra om rummet :)

Nu har jag bestämt mig... jag ska låta mamma ta över mitt rum å jag ska flytta in i hennes walk in closet... den är faktiskt större än hennes rum.. tro de eller ej..

Jag har tröttnat på mitt gamla rum ändå... de har sett likadant ut i 5 år.. med vinrött guld å svart...
men mitt nya rum ska bli mörklila med en vit fondvägg och svarta å gråa möbler... lite dystert kanske men ett rum ska va till för att sova tycker jag så ja kör på de :)


Idag åkte jag tidigt till danscener för att lämna in papper... en himla lång tripp från bålsta till söder för att bara lämna in några papper för att sedan åka hem.. rätt drygt att sitta på tåget så länge men va ska man göra...
Sen kom min bror Martin och hämtade mig å så åkte vi ner till Caledonian å mötte upp Henke, Siri å Ansan å käka middag å tog en öl eller två... nu kom jag precis hem igen å Martin å pappa sitter å datanördar sig brevid mig medans jag sitter här å skriver å tar en kopp the :)

Nu ska jag börja packa ner alla mina prylar i lådor, jag har redan 4 kartonger fulla med grejjer till nya lägenheten så nu ska jag packa ner resten å bara ha grejerna som jag använder i mitt rum... jag ska ju inte bo kvar här så länge till är de tänkt så allt måste ju inte ligga framme :P

Imorn tänkte jag träna.. beach 09 smyger sig ändå på så man måste ligga på topp ;)

Men nu tänkte jag gå in i rummet å börja plocka :)
chao :)

RSS 2.0