helt tom..

Det kan inte ha vart äkta.. Om han älskade dig skulle han inte gått vidare så snabbt. Om det fanns några känslor över huvudtaget skulle han inte göra så här mot dig. Han försökte verkligen.. tvinga fram känslorna, för du e den perfekta whifey.. du är den han vill gifta sig med och bli gammal med, men nu måste han leka av sig.. sen, kanske om 5 år, när han känner sig redo att settle down, kommer han vilja ha tillbaka dig! Men du förtjänar bättre.. du förtjänar nån som ser allt det han ser hos dig, men även känner i hjärtat hur mycket han vill va med dig, och att du är den ända! Sitt inte och vänta på att han ska komma tillbaka.. han kommer ångra sig så grovt att han släppte dig! Sluta gråt, han e verkligen inte värd dina tårar.. fast jag vet att du gråter för att ditt hjärta gör så jävla ont.. en fysisk smärta som du inte trodde kunde va möjlig.. du kommer alltid ha ett ärr i ditt hjärta efter att han sårat dig, men en dag kommer du bli lycklig igen för det förtjänar du! Ditt hjärta är av guld och glas och man måste va försiktig med det så det inte går sönder.. som det nu gjort efter att han krossade det... men va stark.. du är en underbar person och han har aldrig förtjänat dig!

det är nog sant..

27/12


Karma's Bitch!



Typ en söndag

Värför har jag så många läsare på min blogg när jag inte skriver nåt?? Vad vill ni så gärna veta??

Mitt liv e väl som vanligt... sjukt mycket snö ute och jag fryser konstant om fötterna så några snöänglar blir det inte tal om fören jag skaffat mig en overall!!! Jag jobbar som en galning känns det som.. har knappt tid att andas.. jobbade på hund-mässan i Älvsjö förra helgen och hittade min nya hund!! Va på Julfest igår med farsan och blev lite rund under fötterna, sen drog Ansan jag å John till Calle en sväng!

De e typ Julafton snart å det ända jag lyckats göra e lussebullar.. stress!!! Granen ska pyntas också!!
Min fina mössa jag stickat e iaf klar och pryder mitt huvud i snöovädret!

Nyårsafton... jag hoppas att jag slipper nyår, jag kan typ somna den 29:de å vakna den andra januari... de skulle va skönt!! För vafan ska man annars gör denna skit-afton?? sitta hemma och kolla på film eller va ett 5:e hjul nånstans?? Grov-ångest!!!

Det är aldrig kul när nån man trodde va ens bästa vän ljuger för en och sviker en.. då sitter man helt plötsligt och undrar fafan som e sant och om man ens ska tro på nåt alls längre!!? Att bryta med en vän e som att kapa av ett ben typ... hur fan ska man klara sig?? man har ju alltid haft et där benet att stödja sig mot och det har lixom alltid vart e del av en och nu helt plötsligt måste man lära sig leva utan det.. visst man anpassar väl sig efter ett pår år, men det blir aldrig riktigt samma sak igen..

En vecka i taget

Jag är så stolt över mig själv!!
Den här veckan har jag tapetserat ett helt rum helt själv, sprungit runt på Ikea å handla möbler, lärt mig sticka och har stickat en mössa, jag har jobbat som en galning och tränat hund och ändå lyckats hålla mig vid liv. Fan va jag e grym!!
Att sticka e verkligen världens bästa terapi, jag har alltid kollat på mamma när hon gör det å tänkt att hon e galen, sen för en vecka sen tyckte hon att jag behövde rycka upp mig, så hon gav mig garn å Sticknålar å sa åt mig att sätta igång. Å bra blev det! Pappa visade mig hur jag skulle tapetsera å sen åkte han hem å sa att de bara va att sätta fart.. de va inte så mycket att göra åt saken, tapeterna skulle upp å de fick bli hur fult det ville tänkte jag och satte fart.. jag behöver ingen karl i mitt liv sörru ;-)

Även fast det är jobbigt och jag är ledsen så finns det inget att göra.. jag accsepterar läget och går vidare.. jag har en relation med mig själv som jag måste bygga upp igen och jag behöver bara mig själv! Det går inte att göra ett misstag, hugga nån så hårt i hjärtat och sen ångra sig och tro att allt ska bli bra igen! För även fasst jag inte vill något hellre, så sitter kniven fortfarande i hjärtat och jag kommer alltid ha ett ärr, hur mycket jag än skulle vilja spola tillbaka tiden eller glömma allt så går inte det, jag måste hålla kvar vid min självrespekt och inte låta mig tryckas ner.. det får göra hur ont det vill och jag får må hur dåligt som helst men det ska mycket till för att jag ska kunna lägga det här bakom mig, och det är inte jag som ska ändra mig.. man kan gråta hur mycket man vill å säga hur mycket man ångrar å inser vad man gjort fel, men gjort e gjort.. det ända man kan göra är att inte bygga på sina misstag, utan att klippa banden till det onda och kämpa för det som verkligen betyder något och verkligen visa att man har förändrats och ångrar. Erkänna, inse va man gjort fel, be om ursäkt och sträva i framtiden efter att inte gå tillbaka till det som gjort en ont, Det är nyckeln till förlåtelse!

RSS 2.0