Sådääär

Nu har jag precis bakat en grym tårta till imorn med hallon, chokladmousse och vit choklad-glasyr.. hoppas fan att den smakar!! Min pappa fyller nämligen år imorn :-)

På morgonen ska jag åka till ikea och köpa garderober eftersom min braka ihop för ett tag sen. Ska bli skönt att slippa ha alla kläder i säckar!!

Juste jag fick ett impuls-ryck igår när jag satt å prata i telefon med Calina, så jag tog fram en sax å klippte av mig håret!! De känns som värsta drastiska förändringen, fast de e typ bara en decimeter kortare.. men eeendåå!!

vecka 16-17..eller nåt

Jag fyllde ju år i måndags så jag har firat non-stop sen i fredags..
 
Det började med middag, cupcakes å en jäkla massa booz hemma hos mig å Loss..

Jag fick en ex lover-vodoo docka haha TÖÖÖÖNG!!! Tack Nina ;-)


Hur som helst drog vi alla in till stan.. pallar inte berätta om kvällen direkt.. kan bara säga att den slutade på ett jävla sketet Hostel nånstans på nån bakgård i Vasastan.. Jag va ju iaf livrädd! Har man sett skräckfilmen Hostel så tar det emot att gå dit men med lite alkohol så kom min självsäkra sida fram.. har ett svagt minne att jag sa att jag inte bangar på att döda varenda jävel där inne om jag skulle böhöva,
 jag skiiteeer iiii!!!
 



I lördags va vi hemma hos Sandra å fira hennes B-day också.. de va heeelt galet haha jag saknar ord!!!
Finns typ 250 bilder men Sandra har alla än så länge.. anywhoo.. dom ska upp!!







Så nu har det vart fest fram till i igår, då jag, Lossan å Nina kände att vi behövde en paus å drog å träna hund ett par timmar..



Men imorn e de ju faktiskt valborg..

som en..

Gårkvällen va KEFF, eller den började bra med tjejmiddag sen sög den så idag börjar jag om från ny kula, på väg hem till Sandra på tjejmiddag sen får jag se vart kvällen tar mig!




 Varje kväll e vi kungar!


Tråkiga jävla Sverige..

Har suttit å kollat på säsong 9 av scrubs.. inte riktigt samma sak men..  I still Love em!

  I still Love em!




Idag sprang jag runt i Kista för hatt hitta nåt flääshigt att ha på mig i helgen när jag fyller år men.. allt e så jääävla fult!! Va e de med folk som följer mode?? är det verkligen meningen att man ska ha på sig beige, grått å puder-rosa?? hur snyggt e de på en skala?? Speciellt på oss svenskar som redan är bleka och färglösa som vi är.. ush! Jag sprang (utan att överdriva) runt i typ 2 timmar för att hitta nåt som inte min mormor skulle ha på sig (å t.o.m. hon har med färg i garderoben).. stackars alla små mode-bloggare som intalar sig att det är snyggt att klä sig färglöst och formlöst.. de kanske e för att alla vill smälta in i det gråa vädret å inte synas.. vad vet jag??

men ööhhh

Fan vilket jävla FITT-väder!!! bääää..

Ska göra nåt nyttigt av dan istället för å sitta hemma å dega, de går ju inte.. så jag drar å jobbar lite, catchiiing!

   Skål påre!

tisdag

Undrar när jag landar.. drack skumpa för att fira anzan å siri igår, sen drog vi till katta å drack FETT goda mojitos..

..idag mår jag inte så bra..









                                                       Dags att äta chili con carne nu!


.

Håll bara käften å sitt!
Din tjocka höööööönd!


javisst

Fick en fråga om vad mitt namn betyder.. har typ ingen aning så ja googla!

Vanessa betyder tydligen massa olika saker på olika språk tex; Goddes of grace på engelska, fjäril på latin och stjärna på grekiska..

jag måste ju faktiskt säga att jag är en:
               
          ..graciös Gudinna som är vacker som en fjäril och skiner som en stjärna!


och så

Har haft 2 galna helger i rad.. en galen vecka fan..
nytt jobb som va soft å festat som en tok!
 va vaken fredag till söndag förra helgen å hann inte ens landa innan ja körde på igen..
Samlat poäng men Nina..
lekt matchmaker..

Bääääh.. sliiiten som fååå

  Inte okay..



Ändrade planer

Jahopp.. så kan man glömma utställningen i helgen å utflykten till Ekerö å allt annat jag har planerat in, för Blossom har nämligen fått en släng kennel-hosta.. de e inget allvarligt men det smittar till andra hundar så hon måste va helt osocial i en månad typ.. alltså allt vi har sett fram emot e bara att avboka! Stackars lilla Blossom, hon hostar och hostar å e uppe hela nätterna för att de e läskigt! Jag ringde veterinären imorse å hon sa att de inte e mycket att göra åt, och att hon måste vila och inte gå på långa promenader. Det passar väl rätt bra idag med så här dåligt väder, men tittar solen fram så vill man ju ta vara på det och gå ut på nån äng och kasta pinne men.. de blir att sitta hemma och mysa i soffan istället den närmsta tiden, jag får gå själv på mina dagliga morgonpromenader.. om jag också bara sitter hemma kommer jag bli grå och fet.. det får icke ske!!



Nu sitter jag här hemma iaf och rullar tummarna i väntan på att min syster ska komma hit och baka påsk-muffins med mig! Påsken ska verkligen firas ordentligt i år för efter helgen börjar en stenhård detox men enbart motion och nyttig mat! Jag å Lossan har ätit upp allt som ska bort som; snabbmat, potatis, ris, pasta, bröd, pålägg, flingor, fryst skitmat m.m. och så storhandlade vi igår och köpte bara nyttiga råvaror och proteiner så om man blir sugen på nåt får man käka en morot eller helt enkelt laga nån gryta från scratch! Känner mig extremt redo för detta så man inte bara är snygg på utsidan, men även insidan under sommaren! Målet är inte å bli smalare utan att bli hälsosam och må bra! Vi kommer garanterat att lyckas, får ställa vinet på hyllan en månad!

RSS 2.0